Επεισόδιο μεταξύ Μανωλά-Ναϊνγκολάν

Στο φινάλε της αναμέτρησης της Ρόμα με τη Φιορεντίνα (4-1), Μανωλάς και Ναϊνγκολάν λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Δείτε το VIDEO και διαβάστε το γιατί.

Επεισόδιο μεταξύ Μανωλά-Ναϊνγκολάν

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης της Ρόμα με τη Φιορεντίνα (4-1) το βράδυ της Παρασκευής (4/3) τα αίματα άναψαν. Αφορμή ήταν ένα φάουλ του Ναϊνγκολάν για το οποίο είδε και την κίτρινη κάρτα, διότι παρεμπόδιζε μία εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων. Ο Βέλγος όμως δεν το δέχθηκε και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή.

Η κίνησή του αυτή εξόργισε τον Κώστα Μανωλά που έτρεξε πάνω του, σπρώχνοντάς τον σε μια προσπάθεια να τον ηρεμήσει και να μην δει και δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στη συνέχεια οι δυο τους είχαν έντονο διάλογο, όμως μετά τον αγώνα, ο Ναϊνγκολάν ανέβασε μία φωτογραφία των δυο τους στο twitter γράφοντας: " Μεγάλη νίκη. Όλα εντάξει με τον Μανωλά".

Επεισόδιο μεταξύ Μανωλά-Ναϊνγκολάν

Παράλληλα με δηλώσεις του στο "Premium Sport', ο Βέλγος τόνισε:

" Δυστυχώς σε μία ομάδα συμβαίνουν αυτά τα μικροπράγματα. Πήρα μία ανόητη κίτρινη κάρτα, αλλά δεν έκανα τίποτα και θεώρησα πως η απόφαση του διαιτητή ήταν πολύ αυστηρή.Ο Μανωλάς μου είπε πως ήμουν ανόητος, αλλά το ήξερα ήδη αυτό. Το ξεκαθαρίσαμε άμεσα, όλα είναι καλά, δεν υπάρχει τίποτα το σοβαρό για να συζητήσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK