Επιμένουν Ρόμα και Σπαλέτι: "Ο Μανωλάς θα μείνει μαζί μας"

Ο προπονητής της Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι... έκοψε την όρεξη στους επίδοξους μνηστήρες για τον Κώστα Μανωλά, ξεκαθαρίζοντας ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Επιμένουν Ρόμα και Σπαλέτι: "Ο Μανωλάς θα μείνει μαζί μας"

Ένα από τα ονόματα που απασχολούν περισσότερο τα ΜΜΕ της Ιταλίας στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι είναι αυτό του Κώστα Μανωλά, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει μπει στο μάτι των Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.

Την Κυριακή (24/7), ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του παίκτη, ρίχνοντας το... μπαλάκι για το όργιο των μεταγραφικών φημών στον Ολυμπιακό.

Την Δευτέρα (25/7) ήταν η σειρά του προπονητή του ιταλικού συλλόγου, Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος αφού επεσήμανε πως ο Μανωλάς είναι χαρούμενος στη Ρώμη δήλωσε: "Ο Μανωλάς είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και όπως πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές είναι λογικό το όνομά του να ακούγεται στο μεταγραφικό παζάρι. Στην πραγματικότητα είναι αναπόφευκτο.

Οι προθέσεις του όμως είναι ξεκάθαρες, οπότε δεν υπάρχει θέμα. Γιατί να μη μιλήσουμε για το πρόβλημα να γράφονται θέματα που δεν υπάρχουν; Ο Μανωλάς θα μείνει μαζί μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παλότα: "Ο Ολυμπιακός τα βγάζει για τον Μανωλά γιατί θέλει λεφτά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK