Γέμισε "ακατάλληλες" φωτογραφίες το Instagram του Στσέσνι!

Όσοι ακολουθούν τον Βόιτσιεχ Στσέσνι μέσω των social media έμειναν άναυδοι βλέποντας τον λογαριασμό του στο Instagram να κατακλύζεται από "ροζ" φωτογραφίες. Διαβάστε το story.

Ο Βόιτσιεχ Στσέσνι βγάζει το... ψωμί του όλα αυτά τα χρόνια υπερασπιζόμενος την εστία του όμως στην τελευταία επίθεση που δέχτηκε δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και βρέθηκε προ εκπλήξεως.

Αναφερόμαστε στη διαδικτυακή επίθεση που έγινε εις βάρος του με ένα χάκερ με το όνομα "Amanda" να καταφέρνει να εισβαλλει στο προφίλ του Πολωνού κίπερ στο Instagram και να το τροποποιεί, ανεβάζοντας μάλιστα πλήθος από ανάρμοστες φωτογραφίες.

 

Λίγο αργότερα, ο 26χρονος κίπερ της Ρόμα (δανεικός από την Άρσεναλ) έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τους ακόλουθούς του, γράφοντας: "Όπως έχετε παρατηρήσει, έγινε χακάρισμα στο λογαριασμό μου. Είμαι πολύ δυσαρεστημένος για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.

Τώρα κατάφερα εκ νέου να μπω στον λογαριασμό μου αλλά ο χάκερ είναι ακόμα μέσα. Δουλεύω μαζί με την ομάδα μου για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό".

 

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.