"Μιλάμε, αλλά καμία συμφωνία ακόμη για Μανωλά"

Η "Corriere dello Sport" αποκάλυψε πριν λίγες ώρες πως Ρόμα και Κώστας Μανωλάς συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο ως το 2020, απογειώνοντας τις αποδοχές του στα 2,5 εκ. αλλά η πλευρά του Έλληνα μάνατζέρ του διαψεύδει πως έχουν δώσει τα χέρια.

"Μιλάμε, αλλά καμία συμφωνία ακόμη για Μανωλά"

Ο στόχος είναι πλέον πολύ κοντά στο να επιτευχθεί. Αφού πέρασε από χίλια μύρια κύματα όλο το καλοκαίρι το θέμα της ανανέωσής του με την Ρόμα (και αρκετές παρεξηγήσεις μεταξύ των δύο πλευρών) το νέο συμβόλαιο που αναζητούσε ο Κώστας Μανωλάς για να είναι μέσα στους πιο ακριβοπληρωμένους άσους της ομάδας φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου.

Βέβαια οι Ιταλοί μάλλον πρέπει να βιάστηκαν να μιλήσουν για οριστική συμφωνία αφού αν πιστέψουμε τα όσα έλεγε -μετά το δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", το οποίο αναπαράχθη από όλα τα μέσα- η πλευρά του Έλληνα μάνατζερ του Μανωλά, Γιάννη Ευαγγελόπουλου ... "βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την Ρόμα αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Κατά συνέπεια δεν ισχύουν αυτά που γράφονται". Προσοχή: ο Έλληνας μάνατζερ δεν ήταν αρνητικός στο happy end αλλά μίλησε για τη δεδομένη στιγμή, δηλαδή ότι δεν έχουν δώσει τα χέρια οι δύο πλευρές όπως εμφάνισαν τα ιταλικά μίντια. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως στο τέλος ο Μανωλάς δεν θα πάρει το συμβόλαιο που αναζητεί εδώ και μήνες. Απομένουν όμως κάποιες ακόμη λεπτομέρειες...

Διαβάστε τι έλεγε το δημοσίευμα της "Corriere dello Sport"

"Έχει κάποιος στυλό; Ο Κώστας Μανωλάς είναι έτοιμος να υπογράψει". Με αυτή την πρόταση ξεκινάει κείμενο σε σημερινό δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" το οποίο αποκαλύπτει πως ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ρόμα και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να πέσουν και οι υπογραφές, όταν θα φτάσει στην ιταλική πρωτεύουσα ο μάνατζέρ του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δέχτηκε να επεκτείνει κατά έναν χρόνο τη συνεργασία του με την ομάδα της "αιώνιας πόλης" και να υπογράψει μέχρι το 2020 (το υπάρχον συμβόλαιο εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2019), με τους Ρωμαίους από την πλευρά τους να ανεβάζουν το ετήσιο κασέ του από τα 1,8 στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.

"Μιλάμε, αλλά καμία συμφωνία ακόμη για Μανωλά"

Η "Corriere dello Sport" αναφέρει επίσης πως στο νέο συμβόλαιο που θα υπογραφτεί δεν θα μπει ρήτρα αποδέσμευσης για τον παίκτη (υπήρχε σενάριο ακόμα και για ρήτρα ύψους 40.000.000 ευρώ), ωστόσο δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι η Ρόμα και ο παίκτης να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να αξιολογήσουν προτάσεις που ενδεχόμενως να φτάσουν για τον Μανωλά.

Η εξέλιξη μάλιστα αυτή έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξη του μάνατζερ του παίκτη στο "ESPN" όπου είχε δηλώσει μεν πως είναι κοντά η συμφωνία, αλλά ταυτόχρονα υπενθύμιζε πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι εξακολουθούν να τον παρακολουθούν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο μάνατζερ του Μανωλά ξαναβάζει στο παιχνίδι Σίτι-Γιουνάιτεντ
"Βασιλικό" το νέο συμβόλαιο του Μανωλά με τη Ρόμα!
Το ραντεβού που έφερε πιο κοντά Μανωλά και Ρόμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK