Η αποκάλυψη του Μόντσι στους οπαδούς για τον Μανωλά!

Το μέλλον του Κώστα Μανωλά θα είναι στην Αγγλία, στη Ρωσία ή θα παραμείνει Ιταλία; Οπαδοί της Ρόμα ρώτησαν τον Μόντσι και ο τεχνικός διευθυντής των Ρωμαίων ήταν... κατηγορηματικός!

Real Madrid's James Rodriguez, right, vies for the ball with Roma's Kostantinos Manolas during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Real Madrid's James Rodriguez, right, vies for the ball with Roma's Kostantinos Manolas during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Τα ιταλικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες ήθελαν τον μάνατζερ του Κώστα Μανωλά να προσπαθεί να πείσει τον πελάτη του να αποδεχτεί την πρόταση της Ζενίτ από τη στιγμή που Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα ώστε να καταθέσουν μία "γενναιόδωρη" πρόταση στους Ρωμαίους για να τον κάνουν δικό τους.

Φαίνεται όμως πως όσοι γράφουν περί των "μνηστήρων" του Έλληνα άσου λογαριάζουν χωρίς τον... ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλη από την Ρόμα, που έχει συμβόλαιο με τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Απόδειξη η δημόσια τοποθέτηση του Μόντσι το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο της προπόνησης των "τζαλορόσι", με έναν οπαδό να τον πλησιάζει και να του κάνει ερωτήσεις για τις μεταγραφές της ομάδας και εκείνον (την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα) να εκτοξεύει την εξής ατάκα: "Ο Μανωλάς μένει".

Επιπλέον, ο τεχικός διευθυντής της Ρόμα αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον επιθετικό της Σασουόλο Ντεφρέλ, κάνοντας το εξής σχόλιο: "Έχουμε ακόμα δρόμο, η Σασουόλο ζητάει πολλά χρήματα..."

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

News 24/7

24MEDIA NETWORK