Η οργισμένη ανάρτηση του Μανωλά στο Instagram για το συμβόλαιό του

Ιταλική ιστοσελίδα αποκάλυψε πως ο Κώστας Μανωλάς αρνήθηκε νέα βελτιωμένη πρόταση της Ρόμα για ανανέωση του συμβολαίου του και ο Έλληνας άσος ξέσπασε στο Instagram!

Konstantinos Manolas of Roma  during the Serie A match between Lazio v Roma on December 4, 2016 in Rome, Italy.  (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)
Konstantinos Manolas of Roma during the Serie A match between Lazio v Roma on December 4, 2016 in Rome, Italy. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images) NURPHOTO VIA GETTY IMAGES

"Έκρηξη" Κώστα Μανωλά! Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Calciomercato.com" που τον ήθελε να απορρίπτει νέα πρόταση της Ρόμα για ανανέωση του συμβολαίου του με καλύτερους οικονομικούς όρους προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Έλληνα διεθνούς στόπερ, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης αρκέστηκε να ανεβάσει τρεις μόνο ιταλικές λέξεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: "Βasta dire bugie"!

Δηλαδή "σταματήστε να λέτε ψέματα", με τον 25χρονο άσο των "τζαλορόσι" να κάνει μάλιστα screenshot της είδησης από την ιστοσελίδα "Laroma24.it" και τους ανθρώπους του συγκεκριμένου μέσου να τον ευχαριστούν "που διαβάζει εμάς κυρίως" αλλά να τον πληροφορούν πως η είδηση που βγήκε για αυτόν προήλθε από το "Calciomercato.com".

Τί είχε γράψει αναλυτικά η ιστοσελίδα για το "όχι" του Μανωλά στην νέα βελτιωμένη πρόταση της Ρόμα, η οποία περιελάμβανε μάλιστα και υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης μόνο για ομάδα εκτός Ιταλίας; Διαβάστε αναλυτικά:

"Παρά τις εδώ και καιρό διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Ρόμα και τον Μανωλά για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Έλληνα αμυντικό, ο "λευκός καπνός" είναι ακόμη μακριά.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε συμβόλαιο 3.000.000 ευρώ, υψηλότερο σε σχέση με τα 2.000.000-2.500.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους που του προσέφερε ο Παλότα.

Οι "τζαλορόσι" πρότειναν επίσης στον κεντρικό αμυντικό μια πολύ υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης και η οποία θα είχε ισχύ μόνο για ομάδες του εκτός Ιταλίας, αλλά ο Μανωλάς το αρνήθηκε επίσης".

ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΑΛΟΡΟΣΙ

Αμέσως μετά την ανάρτηση αυτή, ο Κώστας Μανωλάς δέχτηκε επίθεση αγάπης από τους τιφόζι των "τζαλορόσι" που τον προέτρεψαν μάλιστα να παραμείνει κάτοικος "Olimpico".

"Μεγάλος Μανωλάς", "Κώστα μείνε, μείνε, μείνε", "Είσαι ο καλύτερος όλων" και "Μην φεύγεις, είσαι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός, για μας είσαι πολεμιστής", ανέφεραν μερικά εξ αυτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK