Η Ρόμα θα αντικαταστήσει τον Τζέκο με τον... Μέσι!

Ο προπονητής της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ρωτήθηκε για το πως θα αντικαταστήσει τον Έντιν Τζέκο και η απάντηση του τους άφησε όλους... κάγκελο. "Μα φυσικά με τον Λιονέλ Μέσι!", είπε.

Argentina's Lionel Messi, left, and Bosnia's Edin Dzeko greet each other after the group F World Cup soccer match between Argentina and Bosnia at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, June 15, 2014.  Argentina won the match 2-1. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Lionel Messi Edin Dzeko AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε ζητάει επίμονα την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής και ο Έντιν Τζέκο αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Ιταλού. Μέχρι στιγμής όμως οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν καρποφορήσει και η Τσέλσι ετοιμάζεται για νέα βελτιωμένη προσφορά που θα πλησιάζει τα 20.000.000€!

Βέβαια η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της, οπότε η Ρόμα θα μείνει... ορφανή στη γραμμή κρούσης και όπως είναι λογικό επικρατεί ανησυχία στις τάξεις των οπαδών. Αυτή την ερώτηση έκαναν στον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, που απάντησε με άκρως ευρηματικό τρόπο.

"Ελπίζω πως ο Τζέκο θα παραμείνει μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν έψαξα για αντικαταστάτη; Φυσικά! Έκανα ερώτηση για το αν είναι διαθέσιμος ο Μέσι, όμως που είπαν πως δεν γίνεται αυτή τη στιγμή", όπως καταλαβαίνετε η απάντηση του σκόρπισε γέλια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK