Ιτούρμπε: "Θέλω να μείνω στη Ρόμα"

Δημοσίευμα θέλει τον Ιτούρμπε να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, όμως ο ποδοσφαιριστής έχει άλλα σχέδια.

AS Roma's Argentinian forward Juan Manuel Iturbe celebrates after scoring during the UEFA Champions League group E football match As Roma vs CSKA Moskva on September 17, 2014 at the Olympic stadium in Rome.   AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI        (Photo credit should read ALBERTO PIZZOLI/AFP/Getty Images)
AS Roma's Argentinian forward Juan Manuel Iturbe celebrates after scoring during the UEFA Champions League group E football match As Roma vs CSKA Moskva on September 17, 2014 at the Olympic stadium in Rome. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI (Photo credit should read ALBERTO PIZZOLI/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Ιτούρμπε κανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό "Roma Radio", και τόνισε αναφορικά με το μέλλον: "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα εδώ, μου έλειπε πολύ ένα γκρουπ όπως αυτό της Ρόμα και ήθελα να μπορέσω να δουλέψω με τον Σπαλέτι. Ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα και να μάθω τι σκέφτεται για μένα.

Ήθελα επίσης να είμαι πιο ήρεμος επειδή εκείνος είναι που αποφασίζει ποιος μένει και ποιος όχι και ήθελα να βγάλω αυτή την αμφιβολία από πάνω μου. Ξέρω ότι θέλω να παραμείνω εδώ, να προπονούμαι καλά και να συνεχίσω σε αυτή την ομάδα".

Και συνέχισε ο 23χρονος άσος κάνοντας αναφορά στην περυσινή του "προβληματική" σεζόν: "Ήξερα πως η περιπέτειά μου στη Ρόμα δεν πήγε όπως θα ήθελα αλλά δεν με βοήθησαν οι τραυματισμοί μου. Τι μπορώ να αλλάξω σε σύγκριση με τα περασμένα χρόνια;

Δεν ξέρω, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τραυματίστηκα μετά από 20 λεπτά αγώνα για παράδειγμα, και το ίδιο συνέβη και μετά το ματς με την Τορίνο".

Ερωτηθείς τέλος για τη θέση στην οποία προτιμάει να αγωνίζεται, είπε: "Όταν έπαιζα στην Ρίβερ ήμουν δεύτερος επιθετικός και αυτή η θέση μου αρέσει περισσότερο γιατί παίζω πιο ελεύθερα. Δεν είμαι όμως εγώ αυτός που κάνει τις επιλογές, μπορώ να παίξω επίσης στο αριστερό ή στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο Σπαλέτι δουλεύει συνέχεια πάνω στην τακτική και αυτό μπορεί να με βοηθήσει πάρα πολύ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK