Ξανά για Μανωλά η Άρσεναλ!

Η Ρόμα δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με τον Κώστα Μανωλά για το νέο συμβόλαιο και οι μνηστήρες ελπίζουν... Η Άρσεναλ έστειλε μάλιστα ανθρώπους της στην Ιταλία για τον παίκτη!

Ξανά για Μανωλά η Άρσεναλ!

Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία ανέφεραν πως το περασμένο καλοκαίρι η Άρσεναλ έφτασε στο σημείο να κάνει πρόταση ακόμα και 40.000.000 ευρώ στην Ρόμα για να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά, με την πρόταση όμως αυτή να απορρίπτεται από το ιταλικό σύλλογο καθώς σε μία τέτοια περίπτωση το 30% των χρημάτων θα πήγαινε (βάσει σχετικής συμφωνία με τον Ολυμπιακό).

Ξανά για Μανωλά η Άρσεναλ!

Τώρα ο συγκεκριμένος όρος δεν υφίσταται αφού συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την πώληση του παίκτη στους Ρωμαίους και η Άρσεναλ, βλέποντας πως υπάρχει... κωλυσιεργεία όσον αφορά στη συμφωνία της Ρόμα με τον Μανωλά για νέο συμβόλαιο, εξακολουθεί να τον περιμένει!

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο συντάκτης της "Gazzetta dello Sport", Νικολό Σκίρα, οι Λονδρέζοι έστειλαν ανθρώπους στο Μπέργκαμο την περασμένη Κυριακή για να παρακολουθήσουν διά ζώσης το Αταλάντα-Ρόμα και να "τσεκάρουν" την απόδοση του Κώστα Μανωλά, ενώ στο στόχαστρό τους (όπως και της Γιουβέντους) ήταν και ο Φρανκ Κεσιέ από πλευράς "μπεργκαμάσκι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μανωλάς βρήκε τον τρόπο να "ντοπάρει" τους συμπαίκτες του
Διπλή γκέλα ο Μανωλάς και ισοφάριση στο Αταλάντα-Ρόμα
Ο Μανωλάς έστειλε μήνυμα στον Τζέκο με μία φωτογραφία!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η επόμενη ομάδα του Μανωλά!
Η Ρόμα δεν κάνει το χατήρι του Μανωλά για το νέο συμβόλαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK