Μανωλάς: "Πρέπει να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο"

Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος της Ρόμα τη φετινή σεζόν, όπως τόνισε ο Κώστας Μανωλάς με δηλώσεις του μετά από την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα.

Μανωλάς: "Πρέπει να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο"
Μανωλάς-Ρόμα

Ο Κώστας Μανωλάς έθεσε ψηλά τον πήχη της Ρόμα για τη φετινή χρονιά, αφού απαίτησε την κατάκτηση ενός τροπαίου, του πρώτου από το Coppa Italia του 2008.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μίλησε στην τηλεόραση του "Sky" για τον ανταγωνισμό που θα έχουν οι "τζιαλορόσι" για το σκουντέτο και έκανε λόγο για τρεις αντιπάλους στην κούρσα του τίτλου.

"Η Γιουβέντους είναι πάντα τρομακτική, αλλά θα παλέψουμε. Η Ίντερ έχει μία μεγάλη ομάδα και είναι πολύ δυνατή φέτος και υπάρχει επίσης η Νάπολι, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε κάτι", τόνισε αρχικά ο 24χρονος αμυντικός.

Εν συνεχεία, ο διεθνής άσος σχολίασε τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 που απέσπασαν οι Ρωμαίοι από την Μπαρτσελόνα στο "Ολίμπικο", για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Champions League.

"Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι σε επίπεδο τακτικής. Σε επίπεδο άμυνας δουλέψαμε πολύ καλά και πήραμε έναν βαθμό που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Νομίζω ότι κάναμε ένα σημαντικό βήμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK