Μίλησε για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και έπεσαν να τον... φάνε!

Ο Πάτρικ Σικ δεν έχει παίξει ακόμα ούτε ένα λεπτό στην Ρόμα όμως κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων εις βάρος του μέσω... συνέντευξής του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μίλησε για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και έπεσαν να τον... φάνε!

Το όνομά του "έπαιξε" πολύ το περασμένο καλοκαίρι στην ποδοσφαιρική Ιταλία καθώς έφτασε μία ανάσα από το να υπογράψει στην Γιουβέντους μετά από μία εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Σαμπντόρια, για να παρουσιαστεί τελικά ένα πρόβλημα με την καρδιά του και να είναι η Ρόμα εκείνη που τον πήρε από τους Γενοβέζους.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ο 21χρονος Τσέχος φορ όχι μόνο δεν έχει παίξει ακόμα στην ομάδα της "αιώνιας πόλης", ελέω του προβλήματος υγείας που δεν τον έχει εγκαταλείψει πλήρως, αλλά κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις στους οπαδούς με συνέντευξή του στο τσεχικό περιοδικό "Reporter".

Μίλησε για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και έπεσαν να τον... φάνε!

Τι δήλωσε; Την επιθυμία του να παίξει κάποια στιγμή σε μεγαλύτερο σύλλογο! Συγκεκριμένα ανέφερε στο... επίμαχο κομμάτι της συνέντευξης αναφορικά με το μέλλον του: "Ελπίζω σε μερικά χρόνια να μπορέσω να πάρω μεταγραφή σε έναν σύλλογο ακόμα καλύτερο, όπου θα πληρώνομαι ακόμα καλύτερα.

Είναι ένα κίνητρο που πάντα με βοηθούσε. Που; Δεν νομίζω ότι μπορώ να πάω πολύ παραπάνω. Ίσως όμως υπάρχουν μερικοί σύλλογοι, ας πούμε η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Οι δηλώσεις αυτες προκάλεσαν "σούσουρο" στα social media και αρκετές "κραυγές" από πλευράς των οπαδών των "τζαλορόσι", σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που να... υποχρεωθεί ο παίκτης να "χτυπήσει" μέσω Instastory.

Μίλησε για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και έπεσαν να τον... φάνε!

"Ποιος έκανε τη μετάφραση; Δεν έχει την παραμικρή γα@@@@@η ιδέα από τσέχικα", έγραψε ο Σικ, με το σχόλιο πάντως αυτό να διαγράφεται μετά από λίγη ώρα.

Η λογική υπαγορεύει πάντως η διοίκηση της Ρόμα να τον καλύψει απόλυτα από τη στιγμή που για την απόκτησή του δαπάνησε ένα σεβαστό ποσό και τον θεωρεί παίκτη που μπορεί να στηριχτεί πάνω του για την επίθεσή της στο μέλλον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK