Νέος "βαρβάτος" μνηστήρας για τον Μανωλά!

Το deal του Κώστα Μανωλά με την Ζενίτ ναυάγησε και αυτό τον έχει κάνει εκ νέου διαθέσιμο για αρκετές μεγάλες ομάδες. Απόδειξη η νέα υποψήφια που εμφανίζεται στο προσκήνιο!

Roma's Kostas Manolas, right, celebrates his sides second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, right, celebrates his sides second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

"Χαμός" για τα πόδια του Κώστα Μανωλά! Μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την Ζενίτ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι εμφανίστηκαν αυτόματα ως οι δύο ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσουν από την Ρόμα (με περισσότερες πιθανότητες η δεύτερη) όμως σύμφωνα με αποκάλυψη από γαλλικό μέσο δεν "παίζουν μόνες τους μπάλα"!

Όπως υποστηρίζει η γαλλική ιστοσελίδα " Le10sport.com" (με την είδηση να αναδημοσιεύεται εδώ και λίγη ώρα από όλα τα ιταλικά ΜΜΕ) η ομάδα που έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του Έλληνα διεθνούς κεντρικού αμυντικού είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Παρισιού να έχει ήδη αρχίσει επαφές με την Ρόμα και να "φορτσάρει" μάλιστα μετά την απώλεια του Πέπε που επέλεξε την Μπεσίκτας.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει πως η Παρί έχει βάλει στο στόχαστρο τον 26χρονο άσο, χωρίς πάντως να έχει καταθέσει ακόμα κάποια επίσημη προσφορά στην Ρόμα, με τους "τζαλορόσι" να έχουν ξεκαθαρίσει πως θα κάτσουν να συζητήσουν για την πώληση του Μανωλά μόνο αν στο τραπέζι πέσει πρόταση τουλάχιστον 30.000.0000 ευρώ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK