Ο άνθρωπος που είπε στον Τότι πως πρέπει να σταματήσει

Ο Μόντσι κλήθηκε να κάνει αυτό που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ήθελε να είναι η πρώτη του αποστολή στη νέα του δουλειά. Να πει στον Φραντσέσκο Τότι πως πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα; Τρόμος...

Ο άνθρωπος που είπε στον Τότι πως πρέπει να σταματήσει

Μετά από 17 χρόνια στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή της Σεββίλης, ο Μόντσι αποφάσισε πως χρειάζεται μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Κι αν πολλοί θα περίμεναν πως θα πήγαινε σε ένα κλαμπ από το πάνω(-πάνω) ράφι, ο ίδιος τους διέψευσε υπογράφοντας στην Ρόμα.

"Κάθε αρχή και δύσκολη", λέει η παροιμία μόνο που στην περίπτωση του Ισπανού ο βαθμός δυσκολίας χτύπησε... κόκκινο. Μία από τις πρώτες κουβέντες που έπρεπε να κάνει ήταν με τον Φραντσέσκο Τότι. Τον παίκτη Τότι, που έπρεπε να... σκοτώσει.

Έτσι σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους, πέταξε την... απαγορευμένη λέξη. "Πρέπει να σταματήσεις", είπε και περιέγραψε πως... έτρεμαν τα πόδια του όταν του μιλούσε:

"Καταλαβαίνετε πως δεν ήταν και τα καλύτερα νέα της ζωής του, όμως πιστεύω πως εκτίμησε το γεγονός πως τον κοιτούσα στα μάτια. Είμαι σίγουρος πως έτσι χτίζεις μία καλή σχέση τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Όταν του το είπα, τα πόδια μου έτρεμαν γιατί δεν μιλούσα στον οποιονδήποτε παίκτη, αλλά στον Φραντσέσκο Τότι"!

Ο Τότι παραμένει στον οργανισμό της Ρόμα έχοντας το ρόλο εποπτικό. Προσπάθησε να πάρει δίπλωμα προπονητή, όμως δεν ήταν... συνεπής στα μαθήματα με αποτέλεσμα να τα διακόψει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK