Ο Μανωλάς παρουσιάζει τη νέα φανέλα της Ρόμα

Η Ρόμα παρουσίασε και επίσημα τη νέα φανέλα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Κώστα Μανωλά να αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας.

Η Ρόμα σε συνεργασία με την εταιρία αθλητικού εξοπλισμού "Nike" παρουσίασαν και επίσημα τη νέα φανέλα που θα φορά η ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Κεντρικά πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας της νέας εμφάνισης είναι ο Φραντσέσκο Τότι, ο Κέβιν Ναϊνγκολάν, Αλεσάντρο Φλορένζι, Ντανιέλε ντε Ρόσι και ο "δικός μας", Κώστας Μανωλάς.

Η νέα εμφάνιση της Ρόμα είναι εμπνευσμένη από την πανοπλία που φορούσαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι πριν από 2.000 χρόνια και είναι στα κλασσικά κόκκινα χρώματα. Υπάρχουν επίσης κίτρινες λεπτομέρειες στα μανίκια και στο λαιμό, ενώ το σορτσάκι θα είναι άσπρο με μια κίτρινη γραμμή στο πλάι.

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.