Ο Μανωλάς παρουσιάζει τη νέα φανέλα της Ρόμα

Η Ρόμα παρουσίασε και επίσημα τη νέα φανέλα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Κώστα Μανωλά να αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας.

Η Ρόμα σε συνεργασία με την εταιρία αθλητικού εξοπλισμού "Nike" παρουσίασαν και επίσημα τη νέα φανέλα που θα φορά η ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Κεντρικά πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας της νέας εμφάνισης είναι ο Φραντσέσκο Τότι, ο Κέβιν Ναϊνγκολάν, Αλεσάντρο Φλορένζι, Ντανιέλε ντε Ρόσι και ο "δικός μας", Κώστας Μανωλάς.

Η νέα εμφάνιση της Ρόμα είναι εμπνευσμένη από την πανοπλία που φορούσαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι πριν από 2.000 χρόνια και είναι στα κλασσικά κόκκινα χρώματα. Υπάρχουν επίσης κίτρινες λεπτομέρειες στα μανίκια και στο λαιμό, ενώ το σορτσάκι θα είναι άσπρο με μια κίτρινη γραμμή στο πλάι.

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!