Ο Μόντσι επενδύει τα χρήματα του Άλισον σε δύο πιτσιρίκια... φωτιά!

Το κενό του Άλισον Μπέκερ καλύφθηκε με τον Όλσεν, αλλά η Ρόμα δεν σταματάει στον Σουηδό, αφού με τα... ρέστα (που είναι πάρα πολλά) παρουσιάζεται έτοιμη να "χτυπήσει" τις περιπτώσεις δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από Γερμανία και Ολλανδία (VIDEO).

Ο Μόντσι επενδύει τα χρήματα του Άλισον σε δύο πιτσιρίκια... φωτιά!

Με τα χρήματα από τη μεταγραφή του Άλισον στη Λίβερπουλ, η Ρόμα θέλει να χτίσει το μέλλον της και γιατί όχι να δημιουργήσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα πουληθούν με ποσά ανάλογα με αυτό που έφυγε ο Βραζιλιάνος (πάνω από 70.000.000 ευρώ).

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει αυτό το έργο είναι ο γνωστός Μόντσι...

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο πολυμήχανος αθλητικός διευθυντής των Ρωμαίων έχει ήδη βρει δύο ταλαντούχους παίκτες για να "δουλέψει" το πλάνο του.

Πρόκειται για τους Λεόν Μπέιλι και Νταβίντ Νέρες.

Ο αγριεμένος, επειδή έχασε τον Μάλκομ, Μόντσι... τρέχει τις υποθέσεις έχοντας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με Λεβερκούζεν και Άγιαξ αντίστοιχα.

Οι Γερμανοί για τον 20χρονο Τζαμαϊκανό που αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ ζητούν ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ, ενώ για τον 21χρονο Βραζιλιάνο που παίζει δεξιά στο... φτερό ο Άγιαξ αρχίζει να το συζητάει με 20.000.000 ευρώ και πάνω.

Παράλληλα, η Ρόμα παρουσιάζεται να εξετάζει και τις περιπτώσεις των Μπερνάρντι και Σούσο, επίσης εξτρέμ κι αυτοί.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΝΕΡΕΣ:

ΤΑ... ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK