Ο "παλιός" Μανωλάς δάσκαλος για τους "νέους" της Ρόμα!

Η Ρόμα άρχισε την προετοιμασία της στην Τριγκόρια ενόψει της νέας σεζόν, με τον Κώστα Μανωλα να δίνει το σύνθημα με τον αέρα της... παλιάς καραβάνας στην ομάδα! Δείτε τι δήλωσε ο Έλληνας άσος για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, για την μαγεία του Champions League αλλά και τους αντιπάλους των Ρωμαίων στη σκληρή μάχη για το σκουντέτο.

Ο "παλιός" Μανωλάς δάσκαλος για τους "νέους" της Ρόμα!

Το καλοκαίρι... πέρασε για τους ποδοσφαιριστές της Ρόμα καθώς από σήμερα (9/7) αρχίζει επίσημα η προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο να φιλοδοξεί η δεύτερη σεζόν του στον πάγκο να τον βρει στο φινάλε να πανηγυρίζει κάποιον τίτλο με την ομαδα.

Για τους στόχους της Ρόμα σε ιταλικό πρωτάθλημα και Champions League αλλά και τις συμβουλές που έχει να δώσει ως "παλιός" πλέον (5ος του χρόνος στο "Ολίμπικο") στα νέα αποκτήματα, μίλησε μάλιστα στο επίσημο κανάλι του συλλόγου ο Κώστας Μανωλάς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΟΠΕΡ:

Έμεινες στην ομάδα και έκανες μία σπουδαία σεζόν. Πώς άλλαξε η σχέση σου με την Ρόμα;

Πήρα πάρα πολλά μηνύματα από τους οπαδούς, τους ευχαριστώ για τη στήριξη προς το πρόσωπό μου. Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ, ανανέωσα πέρυσι και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Είμαι πεπεισμένος πως φέτος θα πάμε ακόμα καλύτερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν.

Είσαι ένα σημείο αναφοράς και για τους νέους...

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους τους νέους, είναι ταπεινά παιδιά. Μερικοί είναι νεαροί σε ηλικία και προσπαθούν να έχουν μία νέα περιπέτεια εδώ στην Ρόμα. Δεν θα είανι εύκολο επειδή η Ρόμα δεν είναι μία εύκολη ομάδα, θα πρέπει να έχουν το σωστό μυαλό και να δουλέψουν σκληρά. Δεν είναι εύκολο να παίξεις εδώ. Επίσης έχουν έρθει και παίκτες με εμπειρία όπως ο Μαρκάνο, ο Σαντόν, ο Μιράντε και ο Κριστάντε. Εγώ θα είμαι στη διάθεσή τους για να τους βοηθήσω, θέλω μόνο να δω αυτά τα παιδιά να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είσαι πιο ανυπόμονος για την κλήρωση στο Champions League ή στο πρωτάθλημα;

Το πρωτάθλημα είναι αυτό που περιμένεις κάθε Κυριακή, είναι η ζωή σου. Στο Champions League αφήσαμε προσδοκίες στους φιλάθλους μας, ελπίζω ότι και αυτή τη χρονιά θα τους δώσουμε χαρές. Το Champions League είναι η καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο. Δεν φοβόμαστε κανέναν, ειδικά όταν έχουμε τους οπαδούς μας. Με το στάδιο γεμάτο είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Ρόμα είναι έτοιμη να χτυπηθεί με τους ανταγωνιστές της;

Έχουν ενισχυθεί οι ομάδες, η Ίντερ έκανε καλές μεταγραφικές κινήσεις όπως και εμείς. Η Γιούβε είναι πάντα η Γιούβε, έχει ισχυρό ρόστερ, υπάρχει επίσης η Νάπολι. Θα πρέπει να παλέψεις και να συγκρουστείς. Είμαι αισιόδοξος όμως εξαρτάται από τη διάθεσή μας και τη δουλειά μας. Θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK