Ο Σπαλέτι είπε όσα φοβούνται οι άλλοι για τον Τότι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποθέωσε τον Φραντσέσκο Τότι πριν το τελευταίο(;) τους ματς με την Ρόμα και στη συνέχεια τον... έθαψε, λέγοντας όμως αλήθειες που πονούν. Τα λόγια του έχουν σηκώσει μεγάλη συζήτηση στην Ιταλία.

Ο Σπαλέτι είπε όσα φοβούνται οι άλλοι για τον Τότι
spaleti toti

Την Κυριακή (28/5) το απόγευμα στις 19:00 ο Φραντσέσκο Τότι θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Ρόμα ως ποδοσφαιριστής. Αυτό αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες και το λέμε γιατί τα έχουμε δει... όλα ( για σένα το λέμε Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν).

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Τζένοα, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, που επίσης θα φύγει από την ομάδα, μίλησε για τον αρχηγό της Ρόμα και την κόντρα τους. Αρχικά τον αποθέωσε, όμως στη συνέχεια μοιράστηκε λεπτομέρειες που.. πονούν.

"Αν υπάρχει κάτι που με ενοχλεί από τον Τότι; Τίποτα. Υπήρξαν φορές που δεν συμφωνούσαμε. Κάποιες φορές, όμως, πρέπει να καταλάβει καλύτερα το γεγονός πως το να είσαι αρχηγός, σημαίνει να δώσεις το είναι σου για τους άλλους. Υπάρχουν φορές που το έκανε και άλλες που δεν μπόρεσε να μεταφέρει το μήνυμα", είπε αρχικά όταν έφτασε στο κομμάτι του... θαψίματος.

"Σε κάθε απόδοση και αποτέλεσμα, πάντα έβαζε τον εαυτό του μπροστά, ακυρώνοντας έτσι ποιοτικούς παίκτες. Για τον σύλλογο και τους οπαδούς η Ρόμα πρέπει να είναι αυτή που κερδίζει και όχι ένας παίκτης", είπε και μετά έριξε την... βόμβα:

Ο Τότι έχει πετύχει πολλά, αλλά μόνος του δεν είναι αρκετός και το γνωρίζει καλά. Είμαστε ξανά εδώ και η Ρόμα δεν έχει κερδίσει κάτι".

Καταλήγοντας, τόνισε:

"Φυσικά θα τα πάρετε όλα αυτά και θα τα κάνετε να φανούν σα να είμαι θυμωμένος μαζί του. Ένας προπονητής πρέπει να διαχειριστεί 20 παίκτες στα αποδυτήρια. Υπήρξαν φορές που ο Τότι αστόχησε σε έξι σερί πέναλτι.

Πήγα σε άλλους παίκτες και τους ζήτησα να πάρουν την ευθύνη εκείνοι, όμως αρνήθηκαν γιατί ήταν εκεί ο Τότι. Τα πέναλτι κάνουν τη διαφορά σε μία σεζόν. Αν χάσεις 100 και επιμένεις να τα χτυπάς, τότε κάνεις κακό στην ομάδα".

AP Photo/Alessandra Tarantino

News 24/7

24MEDIA NETWORK