Ο Σπαλέτι πήρε θέση για την πώληση του Μανωλά!

Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν θέλει να τον αποχωριστεί τόσο...εύκολα. Διαβάστε τι δήλωσε.

Ο Σπαλέτι πήρε θέση για την πώληση του Μανωλά!

Τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Μανωλάς βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητάς, μετά την επιλογή του να διαψεύσει (μέσω μηνύματος στο Instagram) δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας που τον ήθελε να απορρίπτει πρόταση της Ρόμα για ανανέωση του συμβολαίου του αλλά και με τα σενάρια που θέλουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Ίντερ να τον πολιορκούν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν θα μπορούσε να αποφύγει σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Ουντινέζε, με τον τεχνικό των "τζαλορόσι" να μην κρύβει την επιθυμία του για παραμονή του παίκτη. Αφήνοντας όμως και ένα "παραθυράκι" υπό ειδικές συνθήκες...

Ο Σπαλέτι πήρε θέση για την πώληση του Μανωλά!

"Έχει γίνει λόγος για πιθανή πώληση του Μανωλά. Εάν έβλεπα την ομάδα μου να αποφασίζει να τον πουλήσει για να βάλει τα χρήματα κάτω από το στρώμα θα γινόμουν έξαλλος και θα τους έκανα να το καταλάβουν.

Εάν, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιούσε αυτά τα χρήματα για να προσπαθήσει να βρει λύσεις ώστε να βρει το δρόμο για την έξοδο από τις δυσκολίες που έχουμε, εγώ είμαι μαζί τους", δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός υποψήφιος για αντί-Μανωλάς!
Θέλει Μανωλά ή Μαρκίνιος και δίνει γη και ύδωρ για Βεράτι!
Η οργισμένη ανάρτηση του Μανωλά στο Instagram για το συμβόλαιό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK