Ο Τότι έκανε την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το μέλλον του πίσω από τις κάμερες!

Ο Φραντσέσκο Τότι αποχαιρέτησε την Ρόμα όχι όμως και το ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε από όσα είπε στο στενό του περιβάλλον λίγη ώρα μετά τη γιορτή στο "Olimpico". Δείτε VIDEO!

Ενώ στη Ρώμη και σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο είναι ακόμα διάχυτη η συγκίνηση μετά το συγκλονιστικό αντίο του Φραντσέσκο Τότι στην αγαπημένη του Ρόμα, ένα video που έχει δει εδώ και λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας αφήνει ακόμα αρκετές αμφιβολίες για το μέλλον του καπιτάνο.

Σε αυτό, το οποίο έχει τραβηχτεί στο εστιατόριο "La Villetta" του Αβεντίνο, το ίδιο που συνήθιζε να επισκέπτεται από νεαρή ηλικία, φαίνεται ο Φραντσέσκο Τότι (έχοντας μπροστά του μία τούρτα) να λέει στους παρισταμένους και φίλους του:

 

"Στην επιστολή που διάβασα στον κόσμο λείπει ένα σημείο, δεν τελείωσε. Εγώ τον επόμενο χρόνο συνεχίζω, το που δεν το ξέρει κανείς, Συνεχίζω, δεν ξέρω που αλλά συνεχίζω".

Μετά τα λόγια αυτά ακολουθούν χειροκροτήματα και φράσεις του στιλ "ερχόμαστε μαζί σου" και μένει να φανεί αν ο Τότι θα επιλέξει να φορέσει φανέλα άλλης ομάδας ή να αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης των "τζαλορόσι" για να αναλάβει πόστο στα κοινά της ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!