Ο Τότι επέστρεψε και έλαμψε δίπλα στον... Ριβάλντο!

Λίγους μήνες αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Φραντσέσκο Τότι επέστρεψε στα γήπεδα και έδωσε ένα μοναδικό σόου μαζί με άλλους θρύλους της μπάλας. Δείτε VIDEO!

Ο Τότι επέστρεψε και έλαμψε δίπλα στον... Ριβάλντο!

Τον περασμένο Μάιο ο Φραντσέσκο Τότι έπαιξε για τελευταία φορά στην καριέρα του, με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Τζένοα και έκτοτε φόρεσε το... κοστούμι του, έχοντας ρόλο παράγοντα στην ομάδα της καρδιάς του.

Λίγους μήνες πάντως μετά ο "καπιτάνο" επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους για έναν ξεχωριστό λόγο: για να πάρει μέρος σε φιλικό που διοργάνωσε στην Τιφλίδα ο (άλλοτε άσος της Μίλαν) Κάχα Καλάτζε με τη συμμετοχή πολλών μεγάλων αστεριών των δύο προηγούμενων δεκαετιών: φιλικό που είχε ως σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για να ξαναφτιαχτεί το δάσος του Borjomi που είχε καταστραφεί μερικώς από εμπρησμό το καλοκαίρι.

Ο Τότι επέστρεψε και έλαμψε δίπλα στον... Ριβάλντο!

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη αφού πάνω από 40.000 θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες, με την Μεικτή Κόσμου να επικρατεί 6-5 των επιλέκτων του Καλάτζε και τον Τότι να είναι από εκείνους που ξεχώρισαν και αποθεώθηκαν, μαζί με Ριβάλντο, Σεβτσένκι και Λούκα Τόνι, έχοντας μάλιστα ο ίδιος ένα γκολ (με δυνατό σουτ εκτός περιοχής) και μία ασίστ. Ήταν τέτοια μάλιστα τέτοια η αγάπη προς τον Τότι που ένας οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα για να τον αγκαλιάσει!

Όσον αφορά στους παίκτες που πήραν μέρος αυτοί ήταν οι εξής: Σανέτι, Μπόμπαν, Κρέσπο, Ντίντα, Καφού, Κόρδομπα, Καντελά, Σαλγάδο, Σίμιτς, Μπα και οι Ιταλοί Μαλντίνι, Αμπιάτι, Ρόσι, Κοστακούρτα, Τασότι, Όντο, Φαβάλι, Ανόνι, Βιέρκοβουντ, Αλμπερτίνι, Αμπροζίνι, Ντίνο Μπάτζο, Ντι Μπιάτζο, Ντι Λίβιο, Καρμπόνε και Ντελβέκιο.

ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΤΟΤΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK