Ο Τότι "έβαλε φωτιά" στη συνέντευξη Τύπου του Σπαλέτι!

Οι επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη χρησιμοποίηση ή μή του Φραντσέσκο Τότι έκαναν "πυρ και μανία" τον Λουτσιάνο Σπαλέτι ο οποίος όχι μόνο ξέσπασε αλλά έβγαλε και... είδηση για τη δική του παραμονή στον πάγκο της Ρόμα!

ROME, ITALY - JANUARY 14:  New coach of AS Roma Luciano Spalletti and Francesco Totti during a training session on January 14, 2016 in Rome, Italy.  (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)
ROME, ITALY - JANUARY 14: New coach of AS Roma Luciano Spalletti and Francesco Totti during a training session on January 14, 2016 in Rome, Italy. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images) AS ROMA VIA GETTY IMAGES

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Λουτσιάνο Σπαλέτι ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Φιορεντίνα (4η αγωνιστική της Serie A) περιελάμβανε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του τεχνικού της Ρόμα και η αιτία ήταν ο... Φραντσέσκο Τότι.

Για την ακρίβεια οι επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του καπιτάνο, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο "ξελάσπωσε" την ομάδα του με μία ασίστ και ένα γκολ, με τον Σπαλέτι να "τρελαίνεται", να τους κατηγορεί πως χρησιμοποιούν τον εμβληματικό αρχηγό των "τζαλορόσι" για να χωρίσουν στα δύο την Ρόμα και να απειλεί πως αν σταματήσει τη μπάλα το ερχόμενο καλοκαίρι τότε και εκείνος θα αποχωρήσει από την ομάδα!

"Εξακολουθώ να έχω την ίδια ιδέα για αυτόν, δεν θα αλλάξω τον τρόπο που χρησιμοποιώ. Εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) ενδιαφέρεστε μόνο για τον Τότι. Τον χρησιμοποιείτε για να διαιρέσετε την Ρόμα.

Δεν ακούω θετικά σχόλια για κάποιον ή για κάτι άλλο. Υπάρχει κάτι άλλο που σας αρέσει από τη Ρόμα; Ο Τότι ήταν καθοριστικός πέρυσι και μας βοήθησε να φτάσουμε στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Τότι "έβαλε φωτιά" στη συνέντευξη Τύπου του Σπαλέτι!

Είναι ιδιοφυής, έχει κερδίσει πολλά πράγματα αλλά όχι μόνος του. Ουδείς τα καταφέρνει μόνος του", τόνισε οργισμένος ο Σπαλέτι και συνέχισε με το ίδιο δυναμικό ύφος:

"Δεν έχω τίποτα εναντίον του Τότι, το αντίθετο μάλιστα. Είπα από την πρώτη συνέντευξη της σεζόν ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία χρονιά του. Το γήπεδο θα το αποφασίσει αυτό αλλά προσπαθείτε να μου ρίξετε ευθύνη που δεν έχω".

Για να κορυφωθεί το ξέσπασμα του έμπειρου τεχνικού με την εξής τοποθέτηση: "Κανείς δεν έδωσε τα εύσημα στην ομάδα για το comeback με τη Σαμπντόρια, παρά μόνο στον Τότι.

Σας λέω λοιπόν ότι θα συνεχίσω να είμαι προπονητής της Ρόμα για όσο διάστημα είναι εδώ ο Τότι και πως όταν φύγει θα κάνω και εγώ το ίδιο. Ευχαριστημένοι;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK