Ο Τότι γιορτάζει στο Facebook τα 40 του χρόνια

Εν αναμονής της συμπλήρωσης των 40ων γενεθλίων του (27/9) ο Φραντσέσκο Τότι άνοιξε τη δική του επίσημη σελίδα στο Facebook και αποκάλυψε τις εκπλήξεις που ετοιμάζει για τους φανς του.

Η 27η Σεπτεμβρίου θα είναι μία ημερομηνία ορόσημο στην καριέρα του Φραντσέσκο Τότι αφού θα συμπληρώσει 40 χρόνια ζωής και έτσι λίγες ημέρες νωρίτερα ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα έκανε την πρώτη του έκπληξη προς τους αμέτρητους θαυμαστές του.

Αυτή ήταν να ανοίξει επίσημη σελίδα στο Facebook, με το πρώτο video που αναρτήθηκε σε αυτήν να έχει όλους τους αριθμούς που αφορούν την καριέρα του Νο 10 των Ρωμαίων.

 

Κάλεσε δε όσους επιθυμούν να του στείλουν ερωτήσεις μέσω του hashtag #4x10, ενημερώνοντας πως θα επιλέξει τις τέσσερις καλύτερες για να τις απαντήσει μέσω της σελίδας του την ημέρα των γενεθλίων του.

Επιπλέον, ο καπιτάνο των "τζαλορόσι" άνοιξε και νέο κανάλι στο Youtube ενώ προχώρησε σε ανανέωση της προσωπικής του ιστοσελίδας (Francescototti.com).

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!