Ο τυχερός οπαδός που πήρε την μπάλα από το "αντίο" του Τότι

O πιο ευτυχισμένος οπαδός απ'όσους βρέθηκαν στο "Olimpico" στο αντίο του Τότι ήταν εκείνος που έπιασε τη μπάλα που κλώτσησε ο καπιτάνο στην Curva Sud. Δείτε PHOTO+VIDEO!

Roma's Francesco Totti salutes his fans prior to an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's Francesco Totti salutes his fans prior to an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

28 χρόνια υπηρέτησε τη φανέλα της. Ο Φραντσέσκο Τότι συνέδεσε το όνομά του όσο κανένας άλλος με την ιστορία της Ρόμα, και ήταν λογικό πως το "αντίο" του το βράδυ της Κυριακής (28/5) μόνο εύκολο δε θα ήταν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο "καπιτάνο" βγήκε για το γύρο του θριάμβου, χαιρετώντας τους οπαδούς που φώναζαν συνέχεια το όνομά του. Ο Φραντσέσκο αγαπήθηκε και αγάπησε τους οπαδούς της Ρόμα όσο κανένας άλλος, και δεν μπορούσε να πει "ευχαριστώ" με διαφορετικό τρόπο από το να υπογράψει μία μπάλα για αυτούς και να τη στείλει στην εξέδρα των φανατικών της "Curva Sud".

Και τελικά βρέθηκε και ο τυχερός φίλος των "τζιαλορόσι" που πήρε την πολυπόθητη μπάλα και την ανέβασε στο twitter. Το όνομά του Τόμας Λιντότσι, 26 ετών, με τον σούπερ τυχερό φίλο της Ρόμα να είναι κατηγορηματικός: "Δεν την αφήνω ούτε όταν κοιμάμαι και δεν θα την αποχωριστώ ποτέ, όσες προσφορές και αν μου κάνουν.

Ο τυχερός οπαδός που πήρε την μπάλα από το "αντίο" του Τότι

Για μένα είναι κάτι το ιερό. Είμαι ένα παιδί της κερκίδας, ερωτευμένος με την Ρόμα άρα και με τον Τότι και από τα δάκρυα που είχαν όταν έκανε το γύρο του γηπέδου πέρασα στη χαρά που βρήκα αυτή τη μπάλα.

Για μένα, εκείνος είναι το ποδόσφαιρο, θα τον ευχαριστώ σε όλη τη ζωή μου για αυτό που έδωσε στον κόσμο και κυρίως σε εμένα".

Photo credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

News 24/7

24MEDIA NETWORK