Η γκολάρα του Τζέκο έφερε αποθέωση από τον Μανωλά!

Η Ρόμα λυτρώθηκε στην έδρα της Τορίνο χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Έντιν Τζέκο στο 89' και ο Κώστας Μανωλάς δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει την ομάδα του αλλά και τον Βόσνιο ξεχωριστά.

Romas Kostas Manolas, right, celebrates with teammate Edin Dzeko after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas, right, celebrates with teammate Edin Dzeko after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Τορίνο αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για την Ρόμα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων στο Πιεμόντε και για να έρθει το τρίποντο για τους πρωτευουσιάνους στην πρεμιέρα της Serie A χρειάστηκε να γίνουν όλα... τέλεια στο φινάλε.

Συγκεκριμένα, ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, με δύο παίκτες των "τζαλορόσι" να έχουν άψογη συνεργασία που είχε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ο Τζάστιν Κλάιφερτ, που είχε μπει αλλαγή στο 70' (ντεμπούτο στο ιταλικό πρωτάθλημα) ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του από τα δεξιά πριν βγάλει σέντρα και ο Έντιν Τζέκο με μονοκόμματο άπιαστο σουτ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Μετά τις Γιουβέντους και Νάπολι το Σάββατο, η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο άρχισε έτσι και αυτή με "διπλό" το φετινό Καμπιονάτο (σε αντίθεση με την Ίντερ που έχασε 1-0 στην έδρα της Σασουόλο μετά από κάκιστη εμφάνιση) και ο Κώστας Μανωλάς δεν έχασε την ευκαιρία να μοιράσει συγχαρητήρια στο Instagram.

"Καλό το πρώτο ματς, μπράβο παιδιά!! Μπράβο μπόμπερ!", ήταν το μήνυμα του 27χρονου στόπερ για την ομάδα του και τον σκόρερ Τζέκο, δημοσιεύοντας εκτός από το μήνυμα και μία ομαδική φωτογραφία με την πρώτη 11άδα της Ρόμα για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Αυτή την αποτελούσαν οι: Μανωλάς, Όλσεν, Φάτσιο, Στρόουτμαν, Τζέκο, Παστόρε, Ουντέρ, Φλορέντσι, Ντε Ρόσι, Κολάροφ, Ελ Σααραουί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK