Οι χριστουγενιάτικες ευχές που εξόργισαν τους φανς του... Τότι!

Ακόμα και μέσα στις γιορτές η Ρόμα δεν βρίσκει την ηρεμία της! Διαβάστε για το ευχητήριο μήνυμα των Ρωμαίων που προκάλεσε έκρηξη στους φανς του Τότι!

Οι χριστουγενιάτικες ευχές που εξόργισαν τους φανς του... Τότι!

Το πέτυχε και αυτό! Η Ρόμα θέλησε να στείλει ευχές σε όλους τους οπαδούς για καλά Χριστούγεννα όμως "κατόρθωσε" άθελά της να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο με "πρωταγωνιστές" τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και τον Φραντσέσκο Τότι.

"Καλά Χριστούγεννα και ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας μέσα στο 2016", ήταν το μήνυμα της διοίκησης των "τζαλορόσι", με το "φάουλ" όμως να έχει να κάνει με την φωτογραφία που επέλεξαν για να το συνοδεύσουν: σε αυτήν φιγουράρει σε πρώτο πλάνο ο Σπαλέτι αλλά λάμπει διά της απουσίας του ο Φραντσέσκο Τότι!

Τα υπόλοιπα ήταν αναμενόμενα... Πολλοί ήταν οι φανς της Ρόμα αλλά και του καπιτάνο που επιτέθηκαν λεκτικά στη διοίκηση μέσω μηνυμάτων στα social media για το γεγονός πως ο εμβληματικός αρχηγός δεν ήταν στη φωτογραφία ενώ πολλοί δεν ξέχασαν τις συγκρούσεις που είχε με τον παίκτη μέσα στο 2016 ο προπονητής των Ρωμαίων.

Για την ιστορία, πέρα από τον Φραντσέσκο Τότι απουσίαζαν από την φωτογραφία του ευχητήριου μηνύματος δύο ακόμα σημαντικά στελέχη της ομάδας, οι Ρατζά Ναϊνγκολάν και Αλεσάντρο Φλορέντσι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK