Παίρνει... σβάρνα τους γιους παικταράδων η Ρόμα!

Πέραν του υιού Κλάιφερτ, η Ρόμα θέλει να εντάξει στο ρόστερ της έναν ακόμη... διαμάντι που έχει παικταρά πατέρα. Ο συγκεκριμένος είναι απόγονος του καλύτερου ποδοσφαιριστή που έχει αναδείξει η χώρα τους.

Παίρνει... σβάρνα τους γιους παικταράδων η Ρόμα!
ΑΡ

Μετά την απόκτηση του Τζάστιν Κλάιφερτ, γιου του θρυλικού Ολλανδού Πάτρικ Κλάιφερτ, η Ρόμα θέλει να κάνει δικό της ένα ακόμη "διαμαντάκι" που έχει μπαλαδόρο πατέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ιταλικά Μέσα, οι "τζαλορόσι" έχουν μπει στο κυνήγι της απόκτησης του Ιάνις Χάτζι. Όπως ενδεχομένως θα καταλάβατε απ' την συνεπωνυμία, ο 19χρονος μέσος είναι γιος του καλύτερου παίκτη που έχει επιδείξει του ρουμάνικο ποδόσφαιρο, Γκεόργκε Χάτζι.

Ο υιός Χάτζι ύστερα από ένα σύντομο χρονικό διάστημα στην Φιορεντίνα, μετακόμισε ξανά στην Βιτορούλ Κονστάντσα, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα με προπονητή-ιδιοκτήτη, ποιον άλλον... τον πατέρα του!

Στην γειτονική χώρα εκτιμούν πως το κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τα 4-5 εκατομμύρια ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Ντι Φραντσέσκο που πιστεύει στο ταλέντο του Χάτζι πρόκειται να του δώσει ευκαιρίες ως μπακ-απ του Παστόρε.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK