Πολύ ψηλά ο πήχης στη Ρόμα από τον Σπαλέτι: "Τίτλοι ή φεύγω"

Χωρίς να μασήσει τα λόγια του, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έβαλε πολύ μεγάλους στόχους για την εφετινή Ρόμα. Και όποιος άκουσε, άκουσε...

Πολύ ψηλά ο πήχης στη Ρόμα από τον Σπαλέτι: "Τίτλοι ή φεύγω"

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν είναι ο τύπος που αναπαύεται πάνω σε συμβόλαιο και λοιπά νομικά έγγραφα που δεσμεύουν τους προπονητές με τις ομάδες. Προτιμά να κάνει πιο πρακτικές σκέψεις και να αναλύει με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα.

Το γιατί είναι απλό. Ο Ιταλός τεχνικός βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για την εφετινή Ρόμα και δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο εκτός από τις κατακτήσεις τίτλων.

Το εξήγησε όσο πιο γλαφυρά μπορούσε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης: "Νομίζετε ότι αν δεν κερδίσω τίποτα, θα καθίσω εδώ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Εγώ να ξέρετε καθορίζω την πορεία μου ανάλογα με τα αποτελέσματα" εξήγησε ο κυνικός Σπαλέτι.

Για να καταλήξει ορθά-κοφτά: "Αν δεν κερδίσω κάτι, καλύτερα να ανοίξει ο δρόμος για κάποιον άλλον". Σαν... απειλή ακούστηκε αυτό το τελευταίο. Οπως και να έχει πάντως, ο Σπαλέτι ακούγεται αποφασισμένος για όλα. Ισως να ήθελε βέβαια να δώσει και το δικό το μήνυμα στους παίκτες του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK