Ρεσιτάλ Fair Play από τον 12χρονο γιο του Τότι

Ο πρωτότοκος γιος του Φραντσέσκο Τότι πήρε μέρος με την Ρόμα σε ποδοσφαιρικό τουρνουά στην Μαδρίτη και έκλεψε την παράσταση με fair play την ώρα του ματς και τα εξαιρετικά αγγλικά του στο φιναλε (VIDEO)!

Ρεσιτάλ Fair Play από τον 12χρονο γιο του Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι έχει δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του Ίλαρι Μπλάζι με την οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2005 και δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια από τώρα να συζητάμε ποδοσφαιρικά και για τον πρωτότοκο γιο του, Κρίστιαν.

Πριν καν φτάσουμε όμως σε αυτό το επίπεδο, ο 12χρονος πρωτότοκος γιος του καπιτάνο φρόντισε να δείξει απο νωρίς την κλάση του, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του με την ομάδα της Ρόμα στο Madrid Football Club, τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που απαρτίζονται από παίκτες κάτω των 14 ετών.

Ρεσιτάλ Fair Play από τον 12χρονο γιο του Τότι

Εκεί, ο μικρός Κρίστιαν "χτύπησε" δις, με την αρχή να γίνεται στον αγωνιστικό χώρο όπου μετά από χτύπημα του αντίπαλου κίπερ στο κεφάλι χωρίς να το θέλει είχε την ευκαιρία να σκοράρει όμως εκείνος αρνήθηκε, διακόπτοντας το ματς για να πλησιάσει τον πορτιέρε και να του ζητήσει συγγνώμη και να τσεκάρει αν είναι καλά στην υγεία του.

Λίγο μετά, είχε έτοιμη και δεύτερη έκπληξη στο ιταλικό φίλαθλο κοινό όταν κλήθηκε να κάνει δηλώσεις, με τον γιο του εμβληματικού πρώην αρχηγού των "τζαλορόσι" να εντυπωσιάζει με την ευφράδειά του στα αγγλικά.

"Τι είπες στον τερματοφύλακα", ήταν μία από τις ερωτήσεις που του έγινε, με τον Κρίστιαν να απαντάει: "Τον ρώτησα αν είναι καλά, δεν με ενδιέφερε να σκοράρω, με ένοιαζε πώς ήταν εκείνη τη στιγμή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK