Ρίχνουν τους τόνους Τότι - Σπαλέτι

Η κόντρα των Λουτσιάνο Σπαλέτι και Φραντσέσκο Τότι φαίνεται πως αρχίζει να... εξασθενεί μετά τις τελευταίες δηλώσεις του προπονητή της Ρόμα για τον capitano.

Ρίχνουν τους τόνους Τότι - Σπαλέτι
Τότι-Ρόμα

Ο Φραντσέσκο Τότι αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα τεράστιο κεφάλαιο για τη Ρόμα. Ωστόσο, ο capitano έχει αγωνιστεί φέτος μόλις 11 φορές με την ομάδα του, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, με αποτέλεσμα τα ξένα ΜΜΕ να συνδέουν το όνομά του τόσο με τη Λέστερ όσο και με τη Νιου Γιορκ Κόσμος.

Με ανακοίνωσή του το Σάββατο (23/4), ο capitano θέλησε να καθησυχάσει τους φίλους της Ρόμα, στρέφοντας την προσοχή στα εναπομείναντα ματς των Ρωμαίων. Η κίνηση αυτή του 39χρονου άρεσε πολύ στον προπονητή του, ο οποίος παρά την κόντρα των δύο ανδρών, τη σχολίασε θετικά, τονίζοντας πως ήταν αυτό που ένας πραγματικός αρχηγός θα έλεγε.

"Η ομορφιά της Ρώμης και την Ρόμα, όπως το παραμύθι που ζήσαμε στο γήπεδο το βράδυ της Τετάρτης, μπορεί να εκτιμηθεί πραγματικά μόνο από όσους αγαπούν αυτά τα χρώματα όσο εγώ κι εσείς. Τα γκολ μου βοήθησαν την ομάδα που πάντα αγαπούσα να κερδίσει το παιχνίδι. Αυτό θα έπρεπε να ενώσει τους ανθρώπους, όχι να τους χωρίσει. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τη Δευτέρα και το μόνο πράγμα που με νοιάζει, όπως πάντα, είναι να μπορώ να πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, τον σύλλογο και τους ιδιαίτερους οπαδούς μας", έγραψε ο Τότι για να έρθει και το σχόλιο από τη μεριά του Σπαλέτι.

"Απόλαυσα το μήνυμα του Τότι στο site του. Ήταν μια ανακοίνωση ενός πραγματικού αρχηγού. Τους χρειάζομαι όλους στην ομάδα μου. Συμπεριλαμβανομένου και του Τότι φυσικά. Πρέπει να βεβαιωθώ πως όλοι αισθάνονται σημαντικοί. Είναι πάντα ένα πλεονέκτημα για εμάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρόβλημα και με Μανωλά ο Σπαλέτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK