"Σκάει" 30.000.000 ευρώ για νέο "χτύπημα" η Ρόμα!

Η όρεξη της Ρόμα άνοιξε με την απόκτηση των Άντε Κόριτς και Ιβάν Μαρκάνο και πλέον η ομάδα του Κώστα Μανωλά πάει για "κόλπο γκρόσο" δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μπράιν Κριστιάντε έχει μπει εδώ και καιρό στο ραντάρ της Γιουβέντους όμως αν πιστέψουμε στις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, η Ρόμα είναι εκείνη που βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Premiumsport", οι πρωτευουσιάνοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Αταλάντα για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 23χρονο Ιταλό μέσο έναντι του ποσού των 30.000.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο θέλει τους Ρωμαίους να τον αποκτούν ως δανεικό δίνοντας 5 εκ.ευρώ και με την υποχρέωση να τον αγοράσουν το καλοκαίρι του 2019 δίνοντας άλλα 25 εκ.ευρώ, ενώ οι "νερατζούρι" από την πλευρά τους ενδιαφέρονται για τους Ντεφρέλ και Τουμινέλο και δεν αποκλείεται οι δύο αυτοί παίκτες να συμπεριληφθούν στο deal ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.