Συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά "αρρώστησε" λόγω... σκύλου!

Ο Ντιέγκο Περότι έχασε το αγαπημένο του γαλλικό μπουλντόγκ και έχει κινήσει γη και ουρανό μέσω των social media προκειμένου να επιστρέψει σπίτι του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Πέρα από τη γυναίκα του και τον γιο του ο Ντιέγκο Περότι έχει τρομερή αδυναμία για το σκυλί του, ένα γαλλικό μπουλντόγκ, και οι ημέρες αυτές είναι πολύ δύσκολες για αυτόν αφού το αγαπημένο του τετράποδο εξαφανίστηκε από το σπίτι της οικογένειας στο Casal Palocco.

 

Επειδή όμως στη σημερινή εποχή η τεχνολογία έχει κυρίαρχη θέση στη ζωή των ανθρώπων τη χρησιμοποιεί για να φέρει πίσω το σκυλί του, κάνοντας ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο Instagram όπου γράφει τα εξής:

"Βοηθήστε μας να το βρούμε. Χάθηκε την 1η Απριλίου στην περιοχή Axa/Casal palocco, ονομάζεται Χουάνα και είναι χωρίς κολάρο. Όποιος το βρει και επικοινωνήσει μαζί μου θα έχει αποζημίωση. Ευχαριστώ!"

 

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού ανέβασε και μήνυμα στο Instastory όπου επανέλαβε πως "θα έχει και οικονομική αποζημίωση".

 

Σημειώνεται πως στην προσπάθειά του να ξαναβρεί το σκυλί του έχει και "συμπαραστάστες" αρκετούς συμπαίκτες του, με τους Φλορέντσι, Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν και Πελεγκρίνι να έχουν ήδη αναδημοσιεύσει την διαδικτυακή του έκκληση μέσω των δικών τους λογαριασμών.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.