Συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά "αρρώστησε" λόγω... σκύλου!

Ο Ντιέγκο Περότι έχασε το αγαπημένο του γαλλικό μπουλντόγκ και έχει κινήσει γη και ουρανό μέσω των social media προκειμένου να επιστρέψει σπίτι του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Πέρα από τη γυναίκα του και τον γιο του ο Ντιέγκο Περότι έχει τρομερή αδυναμία για το σκυλί του, ένα γαλλικό μπουλντόγκ, και οι ημέρες αυτές είναι πολύ δύσκολες για αυτόν αφού το αγαπημένο του τετράποδο εξαφανίστηκε από το σπίτι της οικογένειας στο Casal Palocco.

 

Επειδή όμως στη σημερινή εποχή η τεχνολογία έχει κυρίαρχη θέση στη ζωή των ανθρώπων τη χρησιμοποιεί για να φέρει πίσω το σκυλί του, κάνοντας ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο Instagram όπου γράφει τα εξής:

"Βοηθήστε μας να το βρούμε. Χάθηκε την 1η Απριλίου στην περιοχή Axa/Casal palocco, ονομάζεται Χουάνα και είναι χωρίς κολάρο. Όποιος το βρει και επικοινωνήσει μαζί μου θα έχει αποζημίωση. Ευχαριστώ!"

 

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού ανέβασε και μήνυμα στο Instastory όπου επανέλαβε πως "θα έχει και οικονομική αποζημίωση".

 

Σημειώνεται πως στην προσπάθειά του να ξαναβρεί το σκυλί του έχει και "συμπαραστάστες" αρκετούς συμπαίκτες του, με τους Φλορέντσι, Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν και Πελεγκρίνι να έχουν ήδη αναδημοσιεύσει την διαδικτυακή του έκκληση μέσω των δικών τους λογαριασμών.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!