Συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά "αρρώστησε" λόγω... σκύλου!

Ο Ντιέγκο Περότι έχασε το αγαπημένο του γαλλικό μπουλντόγκ και έχει κινήσει γη και ουρανό μέσω των social media προκειμένου να επιστρέψει σπίτι του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Roma's Diego Perotti, left, celebrates with teammate Radia Nainggolan, after scoring first goal during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Lazio, at the Olympic stadium in Rome, Saturday, Nov. 18, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Diego Perotti, left, celebrates with teammate Radia Nainggolan, after scoring first goal during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Lazio, at the Olympic stadium in Rome, Saturday, Nov. 18, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Πέρα από τη γυναίκα του και τον γιο του ο Ντιέγκο Περότι έχει τρομερή αδυναμία για το σκυλί του, ένα γαλλικό μπουλντόγκ, και οι ημέρες αυτές είναι πολύ δύσκολες για αυτόν αφού το αγαπημένο του τετράποδο εξαφανίστηκε από το σπίτι της οικογένειας στο Casal Palocco.

Συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά "αρρώστησε" λόγω... σκύλου!

Επειδή όμως στη σημερινή εποχή η τεχνολογία έχει κυρίαρχη θέση στη ζωή των ανθρώπων τη χρησιμοποιεί για να φέρει πίσω το σκυλί του, κάνοντας ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο Instagram όπου γράφει τα εξής:

"Βοηθήστε μας να το βρούμε. Χάθηκε την 1η Απριλίου στην περιοχή Axa/Casal palocco, ονομάζεται Χουάνα και είναι χωρίς κολάρο. Όποιος το βρει και επικοινωνήσει μαζί μου θα έχει αποζημίωση. Ευχαριστώ!"

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού ανέβασε και μήνυμα στο Instastory όπου επανέλαβε πως "θα έχει και οικονομική αποζημίωση".

Συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά "αρρώστησε" λόγω... σκύλου!

Σημειώνεται πως στην προσπάθειά του να ξαναβρεί το σκυλί του έχει και "συμπαραστάστες" αρκετούς συμπαίκτες του, με τους Φλορέντσι, Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν και Πελεγκρίνι να έχουν ήδη αναδημοσιεύσει την διαδικτυακή του έκκληση μέσω των δικών τους λογαριασμών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK