Το Facebook "πρόδωσε" την επιστροφή του Μανωλά!

Την ώρα που οι παράγοντες της Ρόμα και της Ζενίτ ξεκίνησαν εκ νέου διαπραγματεύσεις για την πώλησή του, ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στη Ρώμη μετά τις διακοπές του (PHOTO)!

Το Facebook "πρόδωσε" την επιστροφή του Μανωλά!

Σίριαλ χωρίς τέλος μοιάζει η υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά αυτό το καλοκαίρι καθώς μετά την επιμονή του παίκτη να πληρωθεί σε ευρώ και όχι σε ρούβλια (οι Ρώσοι του προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ανέρχονται σε 4.000.000 ευρώ) οι διοικούντες των Ρόμα και Ζενίτ βρίσκονται και πάλι εδώ και λίγες ώρες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η νεότερη εξέλιξη πάντως όσον αφορά στο "καυτό" θέμα του 26χρονου Έλληνα σέντερ μπακ είναι πως βρίσκεται πλέον στην ιταλική πρωτεύουσα, καθώς ολοκλήρωσε τις διακοπές του και πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο "Fiumicino".

Έχει μάλιστα διαρρεύσει μέσω Facebook σχετική φωτογραφία καθώς τον συνάντησε ο Αλεσάντρο Λούτσι, αθλητικός διευθυντής της ομάδας Lupa Roma, και φωτογραφήθηκαν μαζί, κάνοντας μάλιστα το εξής σχόλιο για τον Μανωλά:

"Προνόμιο που μοιράστηκα μαζί σου μία τόσο ιδιαίτερη στιγμή στην επαγγελματική ζωή σου. Όπως λες πάντα το μέλλον είναι στο χέρι του Θεού, θα δούμε λοιπόν τι θα αποφασίσει!! Πρωταθλητής εντός γηπέδου, άνθρωπος μεγάλης κλάσης στη ζωή".

Το Facebook "πρόδωσε" την επιστροφή του Μανωλά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK