Χάνει Μίλαν και Γιουβέντους για... ΕΝΑ μπουκάλι νερό!

Είδηση-σοκ για την Ρόμα, με τον αθλητικό δικαστή να τιμωρεί με 2 αγωνιστικές αποκλεισμό τον Στρόουτμαν που χάνει έτσι Μίλαν και Γιουβέντους. Και όλα αυτά για 1 μπουκάλι νερό (VIDEO)!

Χάνει Μίλαν και Γιουβέντους για... ΕΝΑ μπουκάλι νερό!

Ο Κέβιν Στρόουτμαν ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Ρόμα στη μεγάλη νίκη επί της Λάτσιο με 2-0, ανοίγοντας το σκορ στο "Derby della Capitale", όμως δύο ημέρες αργότερα η χαρά του για την εμφάνιση του στο ντέρμπι έρχεται κάπως να μετριαστεί.

Και αυτό γιατί ο Ολλανδός άσος τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή -μετά από χρήση video που έγινε- με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους "τζαλορόσι" στα δύο ματς-φωτιά που ακολουθούν με Μίλαν (εκτός) και Γιουβέντους (εντός).

Χάνει Μίλαν και Γιουβέντους για... ΕΝΑ μπουκάλι νερό!

Ουσιαστικά ο Στρόουτμαν τιμωρήθηκε για την "κοκκορομαχία" που είχε με τον Κατάλντι της Λάτσιο κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε μία φάση που ο διαιτητής του αγώνα είχε δώσει κίτρινη κάρτα στον άσο της Ρόμα για τον πανηγυρισμό του στο γκολ και απευθείας κόκκινη στον παίκτη των "λατσιάλι", που καθόταν στον πάγκο των αναπληρωματικών για την ομάδα του.

Στο επίμαχο σκηνικό ο Στρόουτμαν έριξε αρχικά νερό από μπουκάλι στον αντίπαλό του, ο οποίος με τη σειρά του τον έπιασε από τη φανέλα και ο Ολλανδός έπεσε στο έδαφος κάνοντας τον τραυματία.

Χάνει Μίλαν και Γιουβέντους για... ΕΝΑ μπουκάλι νερό!

Ο αθλητικός δικαστής εξέτασε το video και κρίνοντας πως ο παίκτης της Ρόμα έκανε "θέατρο" που οδήγησε στην αποβολή του αντιπάλου, τον τιμώρησε με 2 αγωνιστικές αποκλεισμό. Η Ρόμα πάντως ανακοίνωσε πως θα καταθέσει έφεση για την "εξαφάνιση" ή έστω τη μείωση της ποινής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πανηγύρισε και ο διαιτητής το γκολ της Ρόμα στη Λάτσιο!
Η Ρόμα κατασπάραξε την Λάτσιο: 2-0 στο ντέρμπι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK