Ο Κασάνο έστησε τον πρόεδρο και δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Κάθεται πάνω στο συμβόλαιο των 700.000 ευρώ ο Αντόνιο Κασάνο.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Αντόνιο Κασάνο είχε ραντεβού με τον πρόεδρο της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, προκειμένου να συζητήσουν τους όρους λύσης της συνεργασίας του. Ο Ιταλός επιθετικός ωστόσο δεν έδωσε... σημεία ζωής ανατρέποντας τα δεδομένα.

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές, ο "Fantantonio" αποφάσισε να μην εμφανιστεί στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί και ο Φερέρο έμεινε να τον περιμένει για κάμποση ώρα χωρίς να έχει λάβει κάποια ειδοποίηση. Με αποτέλεσμα να μην υπάρξει εξέλιξη.

Ο Κασάνο έχει συμβόλαιο με τους "μπλουτσερκιάτι" ως το καλοκαίρι του 2017 και δείχνει διάθεση ν' αποχωρήσει χωρίς ν' αποζημιωθεί. Τα 700.000 ευρώ που πρόκειται να λάβει για τον επόμενο χρόνο είναι πολλά για να τ' απαρνηθεί και προς το παρόν κάνει τερτίπια, αν και ξέρει πως δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Τζιαμπάολο.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

NBA

Ο Ingles δεν είναι ένας παίκτης της σειράς

Στα 17 έγραψαν λάθος το όνομά του. Στα 23 ήταν συμπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα. Στα 31 είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των Jazz. Παρόλα αυτά ο Joe Ingles θέλει ακόμη να παίξει στους Adelaide 36ers.