Ο Κασάνο έστησε τον πρόεδρο και δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Κάθεται πάνω στο συμβόλαιο των 700.000 ευρώ ο Αντόνιο Κασάνο.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Αντόνιο Κασάνο είχε ραντεβού με τον πρόεδρο της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, προκειμένου να συζητήσουν τους όρους λύσης της συνεργασίας του. Ο Ιταλός επιθετικός ωστόσο δεν έδωσε... σημεία ζωής ανατρέποντας τα δεδομένα.

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές, ο "Fantantonio" αποφάσισε να μην εμφανιστεί στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί και ο Φερέρο έμεινε να τον περιμένει για κάμποση ώρα χωρίς να έχει λάβει κάποια ειδοποίηση. Με αποτέλεσμα να μην υπάρξει εξέλιξη.

Ο Κασάνο έχει συμβόλαιο με τους "μπλουτσερκιάτι" ως το καλοκαίρι του 2017 και δείχνει διάθεση ν' αποχωρήσει χωρίς ν' αποζημιωθεί. Τα 700.000 ευρώ που πρόκειται να λάβει για τον επόμενο χρόνο είναι πολλά για να τ' απαρνηθεί και προς το παρόν κάνει τερτίπια, αν και ξέρει πως δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Τζιαμπάολο.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.