Τον έκανε τατουάζ επειδή είπε "όχι" στην "αιώνια αντίπαλο"

Ο Ενρίκο Νικολίνι αρνήθηκε να πιάσει δουλειά στον πάγκο της Τζένοα λόγω αγάπης για την Σαμπντόρια και ένας ιστορικός φαν της "Σαμπ" τον τίμησε με σούπερ τατουάζ (PHOTOS)!

Στις αρχές της εβδομάδας η Τζένοα ανακοίνωσε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της, με τον Ιβάν Τζούριτς να αποχωρεί και τον Αντρέα Μαρντορλίνι να παίρνει τη θέση του, ωστόσο αυτό που έμεινε σε αρκετό κόσμο ήταν πως ο νέος τεχνικός των "ροσομπλού" δεν θα έχει για βοηθό τον άνθρωπο που τον συντρόφευε στην Κλουζ και την Ελλάς Βερόνα.

Ο Μαντορλίνι πρότεινε στον Ενρίκο Νικολίνι να τον ακολουθήσει με την ίδια ιδιότητα και στη νέα του ομάδα, την Τζένοα, όμως ο δεύτερος αρνήθηκε ευγενικά, εξηγώντας μέσω τοποθέτησης στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook πως δεν μπορούσε να το κάνει από τη στιγμή που από μικρό παιδί αγαπούσε την έτερη ιστορική πόλη της Γένοβας, την Σαμπντόρια!

Η κίνησή αυτή εκτιμήθηκε από τους φίλους και των δύο ομάδων ενώ υπήρχε και κάποιος που θέλησε να δείξει το σεβασμό του προς τον Νικολίνι με εντυπωσιακό τρόπο. Αυτός ήταν ο ιστορικός οπαδός της Σαμπντόρια Κλάουντιο Μποσότιν που "χτύπησε" τατουάζ στο δεξί χέρι του τη φιγούρα του Ιταλού τεχνικού στα χρώματα της "Σαμπ".

"Το έκανα επειδή ήταν ο μοναδικός που είπε όχι στην Τζένοα. Για να σοβαρολογούμε, έκανε μία υπέροχη κίνηση και τώρα θέλω να κουβαλώ πάντα πάνω μου τον Ενρίκο. Λάτρευα πάντα τον Νικολίνι και τώρα θα τον έχω παντού μαζί μου", δήλωσε ο ιστορικός τιφόζο της Σαμπντόρια.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.