Σήκωσε την κούπα παρέα με τους... γονείς του ο Ιγκουαΐν!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν σήκωσε το πρώτο του πρωτάθλημα στην τέταρτη σεζόν του στην Serie A και το πανηγύρισε έξαλλα, προσκαλώντας στο... πάρτι της Γιουβέντους και τους γονείς του (PHOTOS).

Juventus' Gonzalo Higuain kisses the trophy as Juventus players celebrate winning an unprecedented sixth consecutive Italian title, at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Crotone at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Gonzalo Higuain kisses the trophy as Juventus players celebrate winning an unprecedented sixth consecutive Italian title, at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Crotone at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Στα τρία χρόνια που ήταν στο "San Paolo" λατρεύτηκε ως επίγειος Θεός από τους τιφόζι της Νάπολι και πέρυσι μάλιστα αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 36 γκολ όμως η "καλή" χρονιά του στην Ιταλία έμελε να είναι η τέταρτη.

Το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Τορίνο και στην Γιουβέντους και έναν χρόνο αργότερα ήρθε η δικαίωση καθώς μέσα σε λίγες ημέρες πανηγύρισε δύο τίτλους με την "βέκια σινιόρα" και το πρώτο του νταμπλ στην Ιταλία.

Πώς το έζησε; Πανηγύρισε με την ψυχή του ενώ προσκάλεσε εντός αγωνιστικού χώρου και τους γονείς του για να ζήσουν και εκείνοι αυτές τις όμορφες επαγγελματικές του στιγμές.

Σήκωσε την κούπα παρέα με τους... γονείς του ο Ιγκουαΐν!
Σήκωσε την κούπα παρέα με τους... γονείς του ο Ιγκουαΐν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK