Σοκ για την Μίλαν, πρόβλημα στην καρδιά ο Στρίνιτς!

Η Μίλαν απέκτησε τον Ιβάν Στρίνιτς για να ενισχύσει την αριστερή της πτέρυγα με έναν μουντιαλικό άσο, όμως ένα θέμα υγείας καθιστά αμφίβολο το μέλλον του Κροάτη μπακ με τη φανέλα των Μιλανέζων!

Croatia's Ivan Strinic reacts during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Croatia's Ivan Strinic reacts during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η απόκτηση του Ιβάν Στρίνιτς ήταν μία από τις πρώτες κινήσεις που έκανε η διοίκηση της Μίλαν στο φινάλε της περασμένης σεζόν (είχε μείνει ελεύθερος από την Σαμπντόρια) και η συνέχεια απέδειξε πως οι "ροσονέρι" έπραξαν ορθά, με τον Κροάτη αριστερό μπακ να έχει ουσιαστική συμβολή στην πορεία της εθνικής ομάδας της χώρας του μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ.

Τώρα όμως, παραμονές της πρεμιέρας της ομάδας του Γκατούζο στη φετινή Serie A, ένα άσχημο μαντάτο έρχεται να αναστατώσει τους "ροσονέρι", με ένα θέμα υγείας να καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο το μέλλον του 31χρονου άσου στο σύλλογο του Μιλάνου.

"Υπερτροφία στον καρδιακό μυ" έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με την Μίλαν να κάνει γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως ο παίκτης θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός δράσης μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και να διαπιστωθεί με ακρίβεια τι πρόβλημα υπάρχει με την καρδιά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK