Τακουνάκι-όνειρο από Ιμόμπιλε και γκολάρα στον Καρνέζη!

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Serie A Τσίρο Ιμόμπιλε χρειάστηκε μόλις 25' στο νέο πρωτάθλημα για να βρει δίχτυα, με ένα εκπληκτικό γκολ σε δημιουργία, έμπνευση και εκτέλεση. Δείτε VIDEOS.

Lazio's Ciro Immobile protests after being called offside during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Lazio, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's Ciro Immobile protests after being called offside during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Lazio, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Πέρυσι σταμάτησε στα 29 γκολ (σε 33 συμμετοχές) και μαζί με τον Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ μοιράστηκε τον τίτλο του αρχικανονιέρη στο Καμπιονάτο, κάνοντας τους οπαδούς της Λάτσιο να στάζουν μελι όταν ακούν το όνομά του.

Φέτος, ο Τσίρο Ιμόμπιλε αποφάσισε όχι μόνο να αρχίσει εντυπωσιακά την πορεία του στο πρωτάθλημα αλλά να πετύχει και ένα γκολ που θα συζητιέται για χρόνια! Θύμα του όλη η άμυνα της Νάπολι και μαζί ο Ορέστης Καρνέζης, στον οποίο ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε φανέλα βασικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μετά από βαθύ γέμισμα του Ατσέρμπι από την περιοχή του ο Ιμόμπιλε κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των "παρτενοπέι" και με ένα τρομερό τακουνάκι κατάφερε να "ξεφορτωθεί" τρεις αντιπάλους στέλνοντάς τους προς άλλη κατεύθυνση (!), με τον Ιταλό στράικερ να βγαίνει απέναντι στον Καρνέζη και να τον εκτελεί με ασύλληπτο σουτ στη δεξιά γωνία της εστίας της Νάπολι!

Σημειώνεται μάλιστα πως αυτή είναι η τρίτη διαδοχική σεζόν που ο Τσίρο Ιμόμπιλε πετυχαίνει το πρώτο γκολ των "λατσιάλι" στη Serie A. Μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί...

Η Νάπολι πάντως είχε απάντηση και μάλιστα διπλή στη γκολάρα του Ιμόμπιλε, καθώς με τα γκολ των Μίλικ (45+2') και Ινσίνιε (59') έκανε την ανατροπή και ξεκίνησε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK