Έστησαν πάρτι με βεγγαλικά για την ήττα της Γιουβέντους!

Την ώρα που η Γιουβέντους γνώριζε την ήττα για 5η συνεχόμενη φορά σε τελικό Champions League, οι οπαδοί της Νάπολι έστησαν γιορτή για την επιτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης. Δείτε VIDEO!

Έστησαν πάρτι με βεγγαλικά για την ήττα της Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους είναι η αδιαφιλονίκητη κυρίαρχος στην Ιταλία και αυτό το φανερώνει το γεγονός ότι κατέκτησε μέσα στον Μάιο το 6ο συνεχόμενο σκουντέτο και το τρίτο διαδοχικό Κύπελλο (μετράει τρία συνεχόμενα νταμπλ!), όμως στο Champions League δεν τα κατάφερε...

Ήταν τέλεια όλη τη σεζόν όπου δέχτηκε μόλις 3 γκολ σε 12 παιχνίδια όμως στον τελικό έχυσε την καρδάρα με το γάλα αφού δέχτηκε 4 από την Ρεάλ και ηττήθηκε με 4-1, μετρώντας πλέον μόλις 2 κατακτήσεις του βαρύτιμου τροπαίου και 7 χαμένους τελικούς!

Την ώρα πάντως που στο Τορίνο η απογοήτευση ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα όσον αφορά στους τιφόζι της "βέκια σινιόρα", σε μία άλλη πόλη της Ιταλίας, αρκετά νοτιότερα, στήθηκε ένα τρελό πάρτι για την επιτυχία της... Ρεάλ Μαδρίτης.

Η γιορτή αυτή διοργανώθηκε από τους οπαδούς της Νάπολι, παραδοσιακών και ορκισμένων "εχθρών" της "βέκια σινιόρα", με την "Gazzetta dello Sport" να παρουσιάζει video με πανηγυρισμούς στην πόλη της Νάπολης μέσω βεγγαλικών που έσκασαν στον ουρανό μετά το φινάλε του τελικού του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK