Τι έγινε ρε παιδιά; Ομάδα στο γήπεδο με 11 διαφορετικές εμφανίσεις!

Ο αγώνας της Ουντινέζε με την Λάτσιο την Κυριακή του Πάσχα θα γράψει ιστορία αφού για πρώτη φορά θα δούμε ομάδα χορτάρι με τους 11 παίκτες της να έχουν διαφορετικές εμφανίσεις. Δείτε VIDEO!

Τι έγινε ρε παιδιά; Ομάδα στο γήπεδο με 11 διαφορετικές εμφανίσεις!

Όσοι επιλέξουν την Κυριακή του Πάσχα (8/4) να απολαύσουν Καμπιονάτο και συγκεκριμένα τον αγώνα στο "Φρίουλι" μεταξύ της Ουντινέζε και της Λάτσιο, θα μπορούν κάλλιστα να αισθάνονται πως είναι μέρος μίας τρομερής καινοτομίας.

Και αυτό γιατί κατόπιν του χορηγού της Ουντινέζε (Dacia) η ομάδα του Μάσιμο Όντο θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο έχοντας τους 11 βασικούς της παίκτες να φορούν ισάριθμες διαφορετικές εμφανίσεις, που ανήκουν σε οπαδούς της ομάδας!

Πρόκειται για εμφανίσεις που έχουν φορεθεί από τις "ζέβρες" σε προηγούμενες σεζόν και καθόλη τη διάρκεια του αγώνα θα μπορεί κόσμος να κάνει τη δημοπρασία του για να τις αποκτήσει μέσω της ιστοσελίδας www.daciatheauction.it.

Όλες οι εμφανίσεις θα είναι φυσικά ασπρόμαυρες, με την ιταλική λίγκα να έχει ανάψει το πράσινο φως και όλοι να περιμένουν πλέον το ιστορικό ματς που όμοιό του δεν έχει υπάρχει όχι μόνο στην Ιταλία αλλά στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK