Ο Μιχάιλοβιτς "κέρασε" σούπερ ατάκες για Γιουβέντους

Η Τορίνο "ζει και αναπνέει" για το ντέρμπι με την Γιουβέντους και ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς είναι σε φόρμα. Διαβάστε τις ατάκες του... για δράκους και ιδρωμένα πουκάμισα στη συνέντευξή του.

Ο Μιχάιλοβιτς "κέρασε" σούπερ ατάκες για Γιουβέντους

Το "Derby della Molle" ξεκινάει ήδη με ένα ρεκόρ καθώς (όπως ανακοίνωσε επίσημα η Τορίνο) θα το παρακολουθήσουν από τις εξέδρες πάνω από 26.300 οπαδοί και αν κρίνουμε από τα... προεόρτια θα είναι άκρως συναρπαστικό.

Αρκεί να διαβάσει κάποιος αυτά που δήλωσε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς ενόψει της κόντρας της ομάδας του με την συμπολίτισσα και πεντάκις πρωταθλήτρια Γιουβέντους, με τον Σέρβο τεχνικό να την παρομοιάζει με δράκο που δεν πεθαίνει ποτέ αλλά και να την προειδοποιεί πως θα χρειαστεί να χύσει τόνους ιδρώτα αν θέλει να νικήσει την Τορίνο.

Ο Μιχάιλοβιτς "κέρασε" σούπερ ατάκες για Γιουβέντους

"Η Γιουβέντους δεν θα παίξει μόνο κόντρα σε έντεκα παίκτες αλλά απέναντι σε όλο τον κόσμο μας και θα πρέπει να ιδρώσουν επτά πουκάμισα για να μας νικήσουν. Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει, όμως ένα πράγμα είναι βέβαιο: θα βγούμε από το γήπεδο έχοντας δώσει τα πάντα, θα παίξουμε ως Τορίνο.

Όπως έλεγε ο Μπονιπέρτι δεν μετράει το αποτέλεσμα αλλά μόνο να νικήσεις. Η Γιουβέντους έχει παίκτες πολύ δυνατούς και ικανούς να μας κάνουν τη ζημιά στις στημένες φάσεις αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν πως και εμείς έχουμε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Serie A.

Όπως έλεγε ο Μπόσκοφ, σε ένα παιχνίδι υπάρχει η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα, εμένα με ενδιαφέρει το πώς παίζεις", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο πρώην τεχνικός της Μίλαν και συμπλήρωσε με νόημα:

Ο Μιχάιλοβιτς "κέρασε" σούπερ ατάκες για Γιουβέντους

"Η Γιουβέντους είναι όπως ένας δράκος. Εάν του κόψεις το κεφάλι θα ξαναβγούν δύο. Την σέβομαι αλλά δεν έχω τον παραμικρό φόβο, θα κάνουμε τα πάντα για να τους νικήσουμε, ο καθένας θα πρέπει να κάνει το καλύτερο όσον αφορά στη δουλειά του".

Ερωτηθείς τέλος για τη μονομαχία των Ιγκουαΐν και Μπελότι, είπε: "Είναι και οι δύο άνθρωποι των 100.000.000 ευρώ, ικανοί να κρίνουν από μόνοι τους ένα παιχνίδι: στο τέλος πάντως αυτό που μετράει είναι η ομάδα και όχι μόνο ένας παίκτης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK