Ο Μιχάιλοβιτς ξέσπασε και μίλησε για... κρετίνους!

Η Τορίνο έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Κροτόνε όμως αυτό που εξόργισε τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν ήταν οι δύο χαμένοι βαθμοί αλλά οι βρισιές από την εξέδρα. Και... ξέσπασε!

Ο Μιχάιλοβιτς ξέσπασε και μίλησε για... κρετίνους!

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν συνηθίζει ούτε να είναι διπλωμάτης ούτε να προσπαθεί να πνίξει τα συναισθήματά του και το ίδιο έκανε και το απόγευμα της Κυριακής μετά το 2-2 με την Κροτόνε, με τον τεχνικό της Κροτόνε να "βράζει" για τα όσα άκουσε από τους οπαδούς των γηπεδούχων από την εξέδρα.

"Άκουσα τα συνθήματα και δεν μου άρεσαν επειδή σέβομαι τους άλλους και ζητώ σεβασμό. Λέγοντάς με "τσιγγάνε Σέρβε" δεν προσβάλλουν μόνο εμένα αλλά ένα ολόκληρο έθνος και αυτό με στενοχωρεί επειδή δεν είναι σωστό.

Αυτή όμως είναι η Ιταλία και η κουλτούρα που υπάρχει στην Ιταλία είναι αυτή της άγνοιας, εγώ όμως δεν μπορώ να παλέψω μόνος μου. Θα προτιμούσα να μου τα έλεγαν κατά πρόσωπο αλλά δεν έχουν τις μπάλες για να το κάνουν.

Πρόκειται για κρετίνους και λυπάμαι που η διοίκηση της Κροτόνε θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμα για αυτούς", δήλωσε ο Μιχάιλοβιτς.

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Ίντερ στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK