Τρελό ρεκόρ για τον κολλητό του Κασάμι!

Τι και αν έχει πατήσει τα 35 του χρόνια; Ο Μάρκο Μποριέλο μοιάζει αναγεννημένος στην Spal και είναι πλέον κάτοχος ενός ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ρεκόρ στην ιστορία του φημισμένου Καμπιονάτο!

Τρελό ρεκόρ για τον κολλητό του Κασάμι!

Ο Παϊτίμ Κασάμι δεν έχει ακόμα μετακομίσει στην Ιταλία για να υπογράψει στην Spal (τα σενάρια θέλουν τον Ελβετό να αφήνει την Ολυμπιακό και να βάζει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τη νεοφώτιστη στη Serie A), σε περίπτωση πάντως που το κάνει εκεί, θα τον περιμένει ο καλός του φίλος, Μάρκο Μποριέλο, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση ευτυχίας.

Και αυτό γιατί στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της στη μεγάλη κατηγορία, η Spal επιβληθηκε 3-2 της Ουντινέζε με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ ο Ναπολιτάνος μπόμπερ πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας στη Serie A μετά από 49 χρόνια (άνοιξε το σκορ στο 25') και ισοφάρισε ένα τρομερό ρεκόρ.

Τρελό ρεκόρ για τον κολλητό του Κασάμι!

Πλέον, ο 35χρονος Ιταλός επιθετικός μπορεί να καμαρώνει πως έχει σκοράρει με 12 διαφορετικές ομάδες στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Νικόλα Αμορούζο! Το πρώτο του γκολ στην Serie A το σημείωσε πριν 14 χρόνια όταν έπαιζε στην Έμπολι ενώ συνολικά έχει πανηγυρίσει 96 τέρματα με τις: Έμπολι, Ρετζίνα, Σαμπντόρια, Τρεβίζο, Μίλαν, Τζένοα, Ρόμα, Γιουβέντους, Κάρπι, Αταλάντα, Κάλιαρι και Spal.

Σημειώνεται πως ο Αμορούζο, που μέχρι πρότινος κατείχε μόνος του το ρεκόρ, έχει βρει δίχτυα με τις φανέλες των: Πάντοβα, Γιουβέντους, Περούτζα, Νάπολι, Κόμο, Μόντενα, Μεσίνα, Ρετζίνα, Τορίνο, Σιένα, Πάρμα και Αταλάντα.

ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΡΙΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΪΤΙΜ ΚΑΣΑΜΙ:

25 ❤️

A post shared by Pajtim Kasami (@pajtimkasami) on

Happy bday bro.. @pajtimkasami @marcoborriello

A post shared by Panagiotis Kone (@panko33) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK