Ο Καρνέζης έδωσε απάντηση για το "φλερτ" της Νάπολι

Ο Ορέστης Καρνέζης έχει συμβόλαιο με την Ουντινέζε όμως σύμφωνα με σενάρια ηχούν ήδη στα αυτιά του σειρήνες από Νάπολη και... Premier League. Τι απαντάει ο Έλληνας κίπερ.

Greece's Orestis Karnezis catches a ball during an official training session the day before the group C World Cup soccer match between Greece and Ivory Coast, at the Arena Castelao in Fortaleza, Brazil, Monday, June 23, 2014. (AP Photo/Fernando Llano)
Greece's Orestis Karnezis catches a ball during an official training session the day before the group C World Cup soccer match between Greece and Ivory Coast, at the Arena Castelao in Fortaleza, Brazil, Monday, June 23, 2014. (AP Photo/Fernando Llano) AP

Η φετινή σεζόν είναι η τρίτη για τον Ορέστη Καρνέζη στην Serie A με τη φανέλα της Ουντινέζε ωστόσο, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τους "φριουλάνι", έχουν αρχίσει και αυξάνονται τα σενάρια που θέλουν δύο ομάδες να ενδιαφέρονται για αυτόν ενόψει καλοκαιριού.

Η μία είναι η Νάπολι και η δεύτερη η Γουότφορντ (ομάδα ιδιοκτησίας Πότσο όπως και η Ουντινέζε) η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση γκολκίπερ για τη θέση του βασικού με δεδομένο πως ο Εουρέλιο Γκόμες είναι 36 ετών και ο Κοστέλ Παντιλίμον δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας.

Από την πλευρά του ο μάνατζερ του 31χρονου Έλληνα κίπερ διέψευσε με δηλώσεις του στην "Watford Observer" πως ο Καρνέζης θα αφήσει την "Dacia Arena" το καλοκαίρι ενώ ο πρόεδρος Φράνκο Σολντάτι, δήλωσε:

Udinese goalkeeper Orestis Karnezis, left, saves on Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Udinese goalkeeper Orestis Karnezis, left, saves on Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, during the Serie A soccer match between Udinese and Lazio at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

"Η Νάπολι θέλει τον Καρνέζη; Οι φήμες που υπάρχουν σήμερα, όπως πάντα, είναι πράγματα που δεν ολοκληρώνονται ποτέ τον Ιούνιο.

Υπάρχουν πολλές ομάδες που τον παρακολουθούν, είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ιταλία και εμείς με τον Μερέτ και τον Σκουφέτ είμαστε καλυμμένοι σε αυτή τη θέση. Όλοι οι παίκτες μας πάντως έχουν τραβήξει ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων".

Όσο για τον καθ'ύλην αρμόδιο να απαντήσει για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων; "Δεν με αγγίζουν οι φήμες. Δεν ξέρω τίποτα για την προσέγγιση της Νάπολι. Έχω συμβόλαιο με την Ουντινέζε μέχρι το 2019".

Photo Credits: AP Photo/Fernando Llano, Paolo Giovannini

News 24/7

24MEDIA NETWORK