Βάζουν ροζ στη φανέλα τους για να τιμήσουν τις γυναίκες!

Η 25η Νοεμβρίου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών και η Έμπολι θα την τιμήσει με μία ξεχωριστή πρωτοβουλία στον αγώνα κόντρα στην Μίλαν.

Η Έμπολι υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (26/11, 21:45) την Μίλαν στο στάδιο "Castellani" στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Serie A και οι άνθρωποι της ομάδας της Τοσκάνης αποδεικνύουν πως μέσα από το ποδόσφαιρο ο ομάδες μπορούν να περάσουν σοβαρά κοινωνικά μηνύματα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που γιορτάστηκε την Παρασκευή, οι παίκτες του Τζοβάνι Μαρτουσιέλο θα παραταχθούν απέναντι στους "ροσονέρι"  φορώντας φανέλες όπου τα νούμερα στην πλάτη θα είναι γραμμένα με ροζ χρώμα, θέλοντας έτσι να ευαισθητοποιήσουν ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη αναφορικά με αυτό το ζήτημα.

Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία - με αυτές τις συλλεκτικές φανέλες - να γιορτάσουν με ιδιαίτερο τρόπο και ένα ιστορικό γεγονός: τη συμπλήρωση 400 αγώνων για την Έμπολι στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...