Είναι τρελοί αυτοί οι οπαδοί: όλοι στο γήπεδο με γραβάτες!

Στο αντίο του Μπουφόν στην Γιουβέντους δεν τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα μόνο οι φανς της Γιουβέντους αλλά και εκείνοι της Ελλάς Βερόνα! Για λόγο όμως... ασυνήθιστο (PHOTO).

Είναι τρελοί αυτοί οι οπαδοί: όλοι στο γήπεδο με γραβάτες!

Το Καμπιονάτο φαίνεται πως δεν προσφέρει μόνο θέαμα εντός γηπέδου αλλά και στις εξέδρες και ο αγώνας της Γιουβέντους με την Ελλάς Βερόνα για την 38η και τελευταία αγωνιστική της σεζόν είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση.

Και αυτό γιατί πέρα από τους οπαδούς της "βέκια σινιόρα" που δημιούργησαν μία φανταστική ατμόσφαιρα θέλοντας να αποχαιρετήσουν τον Μπουφόν όπως αρμόζει σε έναν εμβληματικό αρχηγό, σόου στις εξέδρες του "Juventus Stadium" προσέφεραν και οι φιλοξενούμενοι οπαδοί.

Τι και αν η ομάδα τους έχει υποβιβααστεί προ πολλού και θα είναι υποχρεωμένη τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην Serie B; Οι τιφόζι των Βερονέζων όχι μόνο έκαναν την εκδρομή στο Τορίνο για να στείλουν μήνυμα στους παίκτες της ομάδας ότι είναι πάντα στο πλευρό τους αλλά οι πιο πολλοί εξ αυτών είχαν ομοιόμορφη εμφάνιση.

Όχι, δεν φορούσαν φανέλες της Ελλάς αλλά αντίθετα πήγαν στο γήπεδο φορώντας λευκό πουκάμισο και γραβάτα στα χρώματα της ομάδας τους, κιτρινομπλέ! Ο ορισμός του κυριλέ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK