Ο Βούκοβιτς πήγε για την άμυνα κι έγινε σκόρερ

Μ' ένα δανεισμό, δυο τρυγόνια για τη Βερόνα, η οποία στο πρόσωπο του Γιάγκος Βούκοβιτς, του στόπερ που ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό, βρήκε έναν ικανότατο κεφαλοσφαιριστή - γκολτζή!

Ο Βούκοβιτς πήγε για την άμυνα κι έγινε σκόρερ

Με δεύτερη χειρότερη άμυνα στη Serie A (44 γκολ σε 21 παιχνίδια) η Βερόνα έψαχνε για ικανό στόπερ και επέλεξε γι' αυτόν τον Γιάγκος Βούκοβιτς του Ολυμπιακού.

Να όμως που ο διεθνής Σέρβος, στην πρώτη εμφάνισή του με τα κιτρινομπλέ, όχι μόνο βελτίωσε την αμυντική λειτουργία της ομάδας του Πέκια, αλλά τη βοήθησε πολύ επιθετικά, ανοίγοντας το δρόμο για το 4-1 επί της Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Ο Βούκοβιτς, που ανήκει ακόμη στους "ερυθρόλευκους" και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Ελάς, προωθήθηκε σ' ένα κόρνερ κι όταν η μπάλα έφτασε ξανά στην περιοχή των "βιόλα", πήρε την κατάλληλη θέση για να τη στείλει στα δίχτυα!

Όλα αυτά μόλις στο 11'. Μετά ακολούθησαν τα δύο τέρματα του Κίαν (20', 46'), η μείωση του σκορ από τον Τζιλ (53') και το... κερασάκι στην τούρτα από τον Φεράρι (55'). Μετά από τέσσερις ήττες, η Βερόνα αναγεννήθηκε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK