Το συγκλονιστικό τατουάζ του Μόρα με το πρόσωπο του αδερφού του

Ο Βαγγέλης Μόρας εξακολουθεί να θρηνεί για τον θάνατο του αγαπημένου αδερφού του και εσχάτως προέβη σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία προκειμένου να τον τιμήσει.

Το συγκλονιστικό τατουάζ του Μόρα με το πρόσωπο του αδερφού του
Μόρας-αδερφός

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έκανε τατουάζ στο χέρι του τη μορφή του αδερφού του και με σχετική ανάρτηση του στο instagram το κοινοποίησε μέσω VIDEO σε όσους τον ακολουθούν.

Στο μήνυμα που συνοδεύει την ανάρτηση του ο Μόρας γράφει χαρακτηριστικά:

"Ο ήρωάς μου, ο άγγελός μου ο αδερφός μου".

Δείτε το VIDEO με το συγκλονιστικό τατουάζ του άσου της Ελλάς Βερόνα:

Ο Βαγγέλης Μόρας έκανε τις τελευταίες μέρες το εν λόγω τατουάζ, ωστόσο παράλληλα "έτρεχε" κι άλλες διαδικασίες προκειμένου να τιμήσει τον αδερφό του.

Συγκεκριμένα ίδρυσε σωματείο με την επωνυμία "ΜΑΖΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ" και διακριτικό τίτλο "SAVE M.ΟΡ.Α.Σ", προκειμένου να παρακινήσει τον κόσμο να γίνει δότης μυελού των οστών.

Υπενθυμίζεται ότι αδερφός του διεθνή αμυντικού Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, άφησε την τελευταία του πνοή στις 17 Ιουλίου 2015 σε ηλικία 34 ετών χάνοντας τη μάχη με τη λευχαιμία.

Ο Μόρας (σ.σ. ο πρεσβύτερος) νοσηλευόταν για καιρό στην Αυστραλία, ενώ λίγο καιρό αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα όπου συνέχιζε τη νοσηλεία. Τον Απρίλη του 2014 βρέθηκε στην Αυστραλία για διακοπές επισκεπτόμενος κάποια ξαδέλφια του.

Μια εβδομάδα μετά και από την στιγμή που ένιωθε κάποια αδιαθεσία επισκέφθηκε στο νοσοκομείο για κάποιες "προληπτικές" εξετάσεις. Όπως αποδείχθηκε όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά. Μετά από δυο μέρες οι γιατροί του νοσοκομείου ειδοποίησαν τα ξαδέρφια του Δημήτρη Μόρα πως ο 34χρονος έπρεπε άμεσα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αυστραλίας καθώς έπασχε από καλπάζουσα λευχαιμία. Μάλιστα απαγόρεψαν να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα καθώς ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να του κόστιζε ακόμα και τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Μόρας μπήκε στην κλινική "Alfred" της Μελβούρνης και άρχισε την θεραπεία του ενώ με το που έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε αρκετοί Έλληνες ομογενείς τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο για να του συμπαρασταθούν και να τον βοηθήσουν όπως μπορούν.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Μόρας ταξίδεψε αρκετές φορές μέσα στη χρονιά στην Αυστραλία προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αδερφό του, αλλά και να τον βοηθήσει δωρίζοντάς του μυελό των οστών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK