Στον ΠΑΟ έπαιρνε 500.000€ και τώρα είναι στα... αζήτητα!

Ποδοσφαιριστής που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ως... σούπερ ταλέντο με ετήσιο συμβόλαιο 500.000€, αποχώρησε χωρίς καν να σκοράρει(!), υπέγραψε σε σύλλογο δεύτερης κατηγορίας και πλέον... αγνοείται! Διαβάστε ποιος είναι.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / AJAX - PANATHINAIKOS
panathinaikos omadiki EUROKINISSI

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει μείνει στην μνήμη των φίλων του Παναθηναϊκού ως ο προπονητής που έκανε ένα σωρό μεταγραφές, "χρέωσε" τον σύλλογο με ακριβά συμβόλαια παικτών-λαχεία και τελικά αποχώρησε.

Πλέον συνεχίζει στην Σπάρτα Πράγας, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά (είναι 18 πόντους πίσω από την κορυφή), με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ομάδας να πάνε στην προπόνηση με ένα εισιτήριο για την Ιταλία στο χέρι, έτσι ώστε να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί!

Ένας από τους παίκτες που εισηγήθηκε να έρθει στον Παναθηναϊκό ήταν και ο Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Αργεντινός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που έφταναν με τα μπόνους τις 500.000€ το χρόνο!

Τελικά ο Ρινάλντι αποχώρησε με τα χίλια... ζόρια και υπέγραψε στην Μπρέσια της δεύτερης κατηγορίας στην... Ιταλία. Ούτε εκεί όμως φαίνεται πως θα στεριώσει, αφού έχει να πάρει χρόνο συμμετοχής από τα μέσα Οκτωβρίου, ενώ στα επτά παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα των "μπλε" δεν πέτυχε ούτε... μισό γκολ.

Ο 23χρονος επιθετικός απασχολεί τα γειτονικά ΜΜΕ περισσότερο για τη σχέση του με την Καντέ Ρουγκέρι, παρά για τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς από το τελευταίο του ποστάρισμα στο Instagram, δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για το γεγονός πως δεν παίζει.

Εξάλλου κάνει... ζωάρα!

Στον ΠΑΟ έπαιρνε 500.000€ και τώρα είναι στα... αζήτητα!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK