"Σόου" Γκατούζο για τη νίκη της Πίζα

Η Πίζα πανηγύρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Νοβάρα στο πρώτο φετινό παιχνίδι της στη Serie B και ο Τζενάρο Γκατούζο έδωσε... ρεσιτάλ στις εξέδρες (φωτογραφίες+videos)!

"Σόου" Γκατούζο για τη νίκη της Πίζα

Μπορείς να το πεις χωρίς να παρεξηγηθείς πως ο Τζενάρο Γκατούζο έχει το... άγγιγμα του μίδα.Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην τεχνική της ηγεσία (μόλις στις 31 Αυγούστου ο Δήμαρχος της πόλης επιβεβαίωσε πως συμφώνησε για την πώληση του συλλόγου στον επενδυτή Βίκτορ Πάμπλο Ντάνα) η Πίζα έδωσε το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή Serie B και πανηγύρισε μία σπουδαία επιτυχία.

Αυτή ήταν το 1-0 επί της Νοβάρα στο "Castellani" που θεωρήθηκε μεγάλη έκπληξη από τους ανθρώπους που παρακολουθούν από κοντά τα δρώμενα στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, με το αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί ντελίριο ενθουσιασμού τόσο στους οπαδούς της Πίζα όσο και στον ίδιο τον Γκατούζο.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε μάλιστα σε πολλά πανηγυρικά στιγμιότυπτα στις εξέδρες του γηπέδου της Έμπολι (ήταν τιμωρημένος), με τον πρώην τεχνικό των ΟΦΗ, Σιόν και Παλέρμο να είναι για μία ακόμα φορά εκδηλωτικός προς τέρψη των φίλων της Πίζα που "πίνουν νερό στο όνομά του" εδώ και έναν χρόνο.

O πανηγυρισμός του Γκατούζο στο φινάλε:

Το νικητήριο γκολ της Πίζα:

Ο Γκατούζο πανηγυρίζει τη νίκη της Πίζα

"Σόου" Γκατούζο για τη νίκη της Πίζα

Πρώτη νίκη της Πίζα στη φετινή Serie B

"Σόου" Γκατούζο για τη νίκη της Πίζα

News 24/7

24MEDIA NETWORK